Агент на ДС и екссоциален министър: Нещата, които се говорят за демографската криза в България и за изчезването на българите са абсолютни глупости!

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

«Доста неща, които се говорят за демографската криза в България и за изчезването на страната и българите са абсолютни глупости. По-сериозно намаление на населението имаше през 90-те години и това се дължи на два много ясни факта. Единият е свързан с фактора свобода – много хора, повечето от които млади, потърсиха реализация и най-вече образование в чужбина. Втората причина са много лошите икономически условия през 90-те години. Това се доказва с факта, че след 2002-2003 г. има доста сериозно увеличение на родените деца в България», заяви икономистът Владимир Каролев.

«Когато се твърдят глупости, че България умирала – просто не е вярно. Ние растем като брой, само че трябва с българите в чужбина да се поддържа връзка и да сме готови да ги посрещнем. Ако сега се върнат 100 хил. души, няма да знаем какво да ги правим», смята бившият социален министър Иван Нейков.

„Тезата, че всички ще се циганизираме или турцизираме е невярна, няма да стане това нещо, категорично”, заяви Нейков.

Според Владимир Каролев един от основните проблеми е, че Българската православна църква не си върши работата.

«В България – и това е най-лошата демографска статистика в момента – всяко второ дете се ражда без семейство. Т.е. майка му или не живее с бащата или са направили дете и после бащата го няма или обратното», посочи икономистът.

Владимир Каролев е роден на 31 юли 1961 година в град Варна. В периода от 1979 до 1982 година е сътрудник на Държавна сигурност – агент под псевдонима „Камен“ към III управление (военно контраразузнаване), 1 отдел, 1 отделение. Каролев потвърждава сътрудничеството си с ДС.

През 1986 година Каролев завършва международни икономически отношения във Висшия икономически институт „Карл Маркс“, а през 1993 година – магистратура по бизнес администрация в Университета на Албърта в Канада.

Владимир Каролев се появява в обществено-политическото пространство през 2001 година, при управлението на НДСВ.

В Уикипедия не пише дали има деца….

Иван Нейков е роден на 17 април 1955 г. в град Хасково, България. Завършва право в Софийския университет и до 1990 г. е инспектор-юрист в Главната инспекция по труда.

Между 1990-та и 1997 г. е последователно завеждащ правен отдел в КНСБ и в същото време заместник-председател на синдиката. През 1997 г. е назначен за министър на труда и социалните грижи в служебния кабинет на Стефан Софиянски. Остава начело на министерството, вече преименувано на Министерство на труда и социалната политика, и в последвалото правителство на Иван Костов.

В Уикипедия не пише дали има деца…

И Каролев и Нейков пропускат обаче един фундаментален факт, потвърден от ЦРУ:
//www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2066rank.html#bu

ПО ТЕМАТА

ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГЕНОЦИД | ОФИЦИАЛНО от ЦРУ: Българите са Световен шампион по измиране!

 

Акад. Петър Иванов: Камбаните бият на умряло! От днес вече сме 6 милиона