Шокиращо: Извънземните крадат от Земята уран (ВИДЕО)

в Екзополитика

Неведнъж е писано за това, че извънземните са на нашата планета не само от любопитство, а  също така  и заради материални интереси, те си „взимат“ от Земята вода, пръст, и най-важното, полезни изкопаеми.

Както посочват авторите на нов документален филм, който ви предлагаме да видите, извънземните крадат от Земята и уран, който може би им служи за гориво за космическите кораби (или за изпълнение на други задачи).

Разбира се, това е само хипотеза, обаче, както твърди директорът на МИЦУФИ (Международен информационен център за уфологични  изследвания) Валери Уваров, в най-непроходимите места на Колския полуостров могат да се видят от хеликоптер 17 (изследователите са открили засега само толкова) площадки за добив с гигантски размери.

А в тези диви места няма пътища, хора, да не говорим за минни структури или машини. Площадките изглеждат действащи, като учените дълго време считаха, че в тези части на Мурмански регион има богати находища на уран.

Просто Русия все още не е готова за такъв добив в такъв голям мащаб, но извънземните, както се вижда, са откраднали , според авторите на филма, милиарди тонове уран.

Документалният филм е интересен, разбира се, не само заради тази шокираща информация, той разказва и за напреднала цивилизация на Марс и Уран, за гибелта на живота на тези планети в сблъсък с огромен астероид, за произхода на Луната (фрагмент от Уран), реконструкция на нашата Слънчева система с появата на Венера в нея и много други.

И зад всичко това стоят цивилизации, в сравнение с които нашата, земната – не е дори и детска градина с пясъчник, а детска ясла с мокри пеленки и биберон в устата за сладък сън … / НЕПОЗНАТО

Видеото е на руски:

Последни от Екзополитика

Отиди Горе