Човекът, който разтърси света: “Ракът може да се лекува за по-малко от 3 минути!” Този човек го демонстрира! (ВИДЕО)

в Любопитно

Според Грег Брейдън, автор на книгата “Теория на рака”, нашите емоции са в състояние да променят нашата ДНК и да лекуват различни заболявания, включително рак.

Той твърди, че ракът е не само физически проблем, но и емоционален и духовен проблем. Брейдън вярва, че имаме способността да лекуваме рака само за 3 минути, променяйки начина си на мислене.

Тази теория е публикувана в списание Nature през 1996 г.

Многобройни изследвания показват, че нашите мисли и емоции са изключително важни в електромагнитното поле и техните вълни могат да достигнат 1 метър пред нас. Учените твърдят, че хората в бъдеще ще могат да произвеждат енергия, използвайки своите мисли. Когато овладеете тази техника, можете да използвате емоциите си за лечение на заболявания и различни състояния на здравето.

Това се обяснява в аудио-визуален продукт, записан в болница в Китай. Китайците успяват да намалят карциногенен тумор 2,5 пъти само за 3 минути! В крайна сметка ултразвуковото сканиране потвърждава този процес.

Ние можем да създаваме мощно електромагнитно поле, като се научим да контролираме нашите емоции. По този начин можем да контролираме всичко вътре и около нас.

Счита се, че нашите емоции и чувства са огледалото на нашата душа, показвайки всичко, което имаме вътре.

Много е важно да внимавате какво мислим и казваме, защото нашата ДНК поглъща всичко. Ако искаме да изпитаме някои изменения, нашата ДНК също трябва да се промени.

Ето защо следете да избягвате негативните мисли и емоции и се  старайте да мислите позитивно,  колкото е възможно повече, защото положителните мисли и емоции могат да излекуват всяка болест или състояние! / Енергетика.бг

 

Loading...

Последни от Любопитно

Да си знаете..

ПО ТЕМАТА     Статуята на Смъртта в центъра на столицата (ВИДЕО)
Отиди Горе