Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Цигани убиха 50-годишен мъж във влак. Направил им забележка

в България
Loading...

50-годишен мъж почина, след като е бил намушкан във влак в района на Вакарел. Сигналът е получен около 8 ч. тази сутрин от началник-гара Вакарел, съобщи бТВ.

50-годишният мъж, който почина, след като бе намушкан във влак край Вакарел, е бил прободен в областта на сърцето. Той е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница “Света Анна”. Сигналът в “Спешна помощ” е получен в 8:07 ч, а екипът е пристигнал на място в 8:23 часа. Позовавайки се на очевидец, Нова тв съобщава, че инцидентът е станал на самата гара. Жена от ромски произход е намушкала мъжа заради направена от него забележка.

Влакът е спрян в района на гарата. Незабавно са изпратени служители на районното управление в Ихтиман и екип на Спешна помощ.

Създадена е своевременна организация за обезпечаване на пътуването за всички 120 пътника като са пренасочени и настанени в следващия преминаващ влак. Бързият влак № 1620 от Пловдив за София е потеглил от гара Вакарел в 9:12 ч.

ПО ТЕМАТА:

Богомил Бонев: Ще кажа нещо, което повечето българи си мислят, но евротолерантността ни спира: Цигaнитe не са българи. И не би трябвало да са български граждани, борете се за това!

Проф. Иво Христов за циганите и националната сигурност (ВИДЕО)

 

Последни от България

Отиди Горе