Цвинокио Цвинокиов: Геноцид до ГРОБ!

в България
Loading...

Тази сутрин политико-медийно-енерГЕПИйната мафия ни прожектира поредния епизод от сериала, за успешно провеждащия се на територията геноцид срещу всички нас. Премиерата на новата серия беше по телевизия Откраднат живот, а после светкавично разпространена по всички съдействащи канали:

Вместо да ви преразказвам убийствената лъжа сега виждате нейното разпространение от доскоро любимата “медия” на фондация “Америка за (унищожаване на) България”, но даже и те се отвратиха от нея и престанаха да я спонсорират. Сега същите си докарват лапачка от … Гинка:

Виждате ли рекламата в десния край? На Гинкината фирма е. Това че цитират австрийците е за заблуда на населението. На практика самата “медия” не прави нищо за разобличаване и прекратяване на схемата ЧЕЗ-Гинка, а точно обратното.

А що се отнася до лъжата на Цвинокио то цената на тока от ЧЕЗ е вдигната отдавна и съвсем не символично, а направо драконовски. Заблудата, която използва политико-медийно-енерГЕПИйната мафия е, че те говорят само и единствено за цената на тока за битовите потребители, а за бизнеса … все едно такъв не съществува. А именно на него ЧЕЗ и други прекупвачи вдигнаха цената от 1-ви февруари.

За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката:

Накрая тези надути цени ги плащаме всички ние, през цените на стоките и услугите, които същият бизнес ни предлага на пазара. Така в крайна сметка голът е в нашата врата.

А ето и как се движи новата по-висока цена:

Ако ви е трудно да прочетете графиката има инструкция за това в “Пеликанът ЧЕЗ, Гинка и българските шарани” .

Ето и още един епизод от сериала, прожектиран на 9-ти януари по друга съдействаща “медия”, която се храни от нашите пари:

В студиото срещу водещия е министър енерГЕПИка, но той така и не ни показва писмата, които гледа и нарича “договори”, защото те приличат на горното, от ЧЕЗ България. После Теменужка Петкова многократно лъже, че никога не е виждала такива.

Спасението на давещия се е проблем на самия давещ се. Политико-медийно-енерГЕПИйната мафия продължава да ни натиска главите в блатото. А ти, какво направи, за да се спасиш?

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

По темата:

Фондация “Америка за България” е терористична, антибългарска организация

Фондация “Америка за България” е терористична, антибългарска организация. 2

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе