Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Цветанов: Никога не сме нападали президента Радев

в България
Loading...

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов за пореден път нападна с остри думи и квалификации президента Румен Радев. В интервю за БНР той обвини държавния глава, че не намира време да отиде в парламента и провокира разделение и омраза. В същото време Цветанов декларира, че в ГЕРБ никога не са правили враждебни изказвания срещу президента и не са търсили противопоставяне.

 

„Всички конфликти и реплики в публичното пространство са свързани само с инициативата за подобно противопоставяне от президента. Ние нямаме абсолютно никакви такива изказвания. Никога не сме залагали на противопоставяне. ГЕРБ доказа, че правим кампанията лице в лице, държим да има диалог, ние сме тези, които можем да направим необходимия консенсус и да защитим националния интерес“, заяви Цветанов.

Той посочи, че няма никакви амбиции, нито би искал да участва в европейския вот.

Партията си постави за цел минимум 6-ма евродепутати на предстоящите избори. Участващите в листата ще бъдат избрани след номинационни събрания, но при всички случаи ще има и нови лица, обясни Цветанов, който е и шеф на предизборния щаб на ГЕРБ за евровота.
ГЛАСОВЕ

 

Последни от България

Отиди Горе