Цацаров – Арнаудова, и к’во правим с този палат на „вичо“„касичката“, цъфнал на брега?!

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Вчера в материала на сайта АФЕРА: „ЦИРКАДЖИЙСКАТА ПРОКУРОРСКА ТРУПА „АРНАУДОВА И КОМПАНИЯ“ НАГЛА! СТРАХ НИ БИЛО ДА ПОДАВАМЕ СИГНАЛИ СРЕЩУ КМЕТОВЕ… ЧЕТЕТЕ „АФЕРА“, БЕ, СМЕШНИЦИ!“, „тамън“, използвайки лексиката на Бойко Борисов, предупредихме говорителката на Цацаров – Румяна Арнаудова, дето не слиза от тв екраните, за да прави дърварски пиар на това как провеждали „акция – кмет“, че ще публикуваме къщата на едно лице, известно с обръщението към него „Вичо“, и което обществената мълва спряга като „касичка“ на Боби Б., и хоп! – във Фейсбук се появи тази фамозна къща в групата „За Морската“:

„Както писахме вече, една трета от рекордния бюджет на Община Варна отива в една фирма, тази на момчетата от Хидрострой. След като на плещите им тежи цялата инфраструктура на града, вярваме ще се намери начин да се узакони това скромно, и съвършено незаконно имение, на първа линия. Да има къде да разпуснат малко момчетата от Хидрострой. Както каза господин министъра, корупцията в България е вестникарско явление, всъщност имаме действащ пазар, без монополисти (само 90 процента от бюджета за инфраструктура отива във фирмата), както и уютна къщурка за отмора на бряг, който се пада изключителна държавна собственост.“

За фирмата „Хидрострой“ АФЕРА е писала стотици пъти, както и за това как Водстрой бе купена от … Хидрострой.

От десетки години дупки, инфраструктура, пътища, магистрали и де що асфалт се кърпи, и откъдето текат огромни кинти, все „Хидрострой“ е начело – и не само във Варна.

Та тази „къщурка“, както е видно, е току на брега, който е изцяло държавна собственост. В близост има и още една фамозна постройка, в която, злите езици пък твърдят, че апартамент имал лично… нали се сещате кой, Първият… шшшшшт, че ей сега пак ни заведоха още едно дело, което ще приключи с осъдителна, естествено, за нас присъда, понеже аверите на Цацаров и на Шиши не се пипат.

Та такива ми ти работи, Арнаудова, славна боркиньо срещу корупцията по общини! Само, дето „капацитета“ ти е до … Септември. Варна и София не се пипат. ТЕ СА НА „КАСИЧКИТЕ“. / АФЕРА.БГ