вашият виртуален всекидневник

ЦРУ потвърди обвиненията за намеса на Русия в миналогодишните президентски избори в САЩ

в Свят

ЦРУ потвърди обвиненията за намеса на Русия в миналогодишните президентски избори в САЩ. “Заключенията на службите за намеса не са се променили”, заяви управлението в комюнике. 

То беше оповестено от Си Ен Ен часове след изявлението на президента Доналд Тръмп, че руският му колега Владимир Путин е много обиден от обвиненията за  намеса. Тръмп заяви това след кратка среща с Путин в кулоарите на проведения във Виетнам форум на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество.

В Туитър американският президент определи разговора с Путин като добър. В профила си Тръмп заклейми всички, които критикуват усилията му да подобри отношенията с Русия. “Кога всички онези хейтъри и глупаци ще проумеят, че да имаш добри отношения с Русия е добро, а не лошо нещо?”, пита Тръмп.

След Виетнам той пристига във Филипините – последна спирка от азиатската му обиколка. Президентът ще участва и в галавечеря по повод 50-ата годишнина от създаването на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН). Поканени са и държавните ръководители на Китай, Япония и Република Корея, с които страните от АСЕАН имат традиционни срещи с цел за развитие на икономическото и търговско сътрудничество. / БНР

Loading...
loading...
loading...
ЦРУ потвърди обвиненията за намеса на Русия в миналогодишните президентски избори в САЩ by

Последни от Свят

Отиди Горе