Реклами

Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Фотограф снима как прави секс пред Хеопсовата пирамида (ВИДЕО 18+)

в Лайфстайл

Властите в Египет са започнали разследване по случая с качено в YouTube видео, в което е заснета датска двойка как незаконно се изкачва по блоковете на Хеопсовата пирамида. Вече горе двамата, съвсем спокойно, си правят голи снимки и дори секс, предаде ДПА.

Видеото предизвика истински гняв в Египет, допълва Си Ен Ен. Министърът по въпросите на паметниците на културата на Египет Халед ел Анани е сезирал генералния прокурор на страната във връзка с инцидента.

Във видеоклипа се вижда как мъж и жена се катерят към върха на Голямата пирамида в Гиза, като в последния неподвижен кадър се вижда как те се прегръщат голи на върха. Министърът на антиките описа действията на чужденците като „нагло нарушаване на обществения морал”.

Не е известно дали нарушителите все още се намират на територията на страната. Тепърва и специалистите ще трябва да се произнесат дали 3-минутното видео, пуснато миналата седмица, е истинско или е монтаж.

Според египетски медии видеото е качено в YouTube от датския фотограф Андреас Хвид, който е известен със своите фотографии на различни световни забележителности, заснети от високо, на които често се появяват голи хора.

Изкачването по пирамидите в Египет е забранено и се наказва по закон. Според местните власти действията на чужденците показват пренебрежение към местните закони и консервативния морал на обществото. Пирамидата на Хеопс е последният добре запазен архитектурен паметник от Седемте чудеса на света и най-известната пирамида в света. Новини Лондон

Loading...
Реклами

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе