Фантастични кадри: НЛО излита с висока скорост от лунен кратер! (ВИДЕО)

в Любопитно

Можете въобще да не вярвате, че Луната е главната база на извънземните, изучаващи Земята, както твърдят уфолозите, но това потвърждават постоянно заснеманите на Селена НЛО, очевидно изкуствени съоръжения, фантастични светкавици и други аномални явления.

Поредното видео с мистериозен обект, излитащ от лунен кратер, допълнително потвърждава тези твърдения.

Това явно е ракета, считат космически изследователи, затова обърнете внимание на този летящ обект с продълговата форма (много приличащ на земна ракета), който излита с огромна скорост. А фактът, че се издига от лунната повърхност, е извън всякакво съмнение, тъй като НЛО се вижда ясно на тъмния фон на Селена, а самият НЛО блести на Слънцето.

Качественото видео с извънземния кораб, излитащ от Луната, е заснето преди няколко дни от мексиканеца Диего Авилес, който живее в град Масатлан, Синалоа. Астрономът-любител използва телескоп с видеокамера, но не просто да гледа звездното небе, а да записва най-интересното, което сега е успял да постигне на сто процента.

Това мислят и много уфолози, които смятат видеото за най-успешното за последните години. Движението на извънземния кораб в това видео се вижда отлично, можете дори да забележите, че НЛО-то излиза от някаква дупка (шлюз) и след това се насочва в неизвестна посока, обаче, най-вероятно лети към Земята.

Има, разбира се , и скептици. Според тях това е обикновен земен апарат, каквито днес има много в космоса. Може би полетът на такъв спътник просто се е „насложил“ на лунната повърхност. / НЕПОЗНАТО

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе