Учени се боят, че планетата Нибиру се насочва към Земята

в Любопитно
Loading...

Нибиру отново вълнува  научната общност. Космическите експерти отново започнаха да говорят за приближаването на коварната планета X към Земята.

За Нибиру, непотвърдената девета планета на нашата Слънчева система, конспиролозите говореха оживено през цялата 2017 година.

Всеки месец виртуалните специалисти прогнозираха предстоящото и приближаване и катастрофа на Земята, при която ще загине всичко живо.

Въпреки факта, че на датата на поредния апокалипсис се отлагаше постоянно и се изместваше напред във времето, конспиролозите уверяваха себе си и останалата част от обществото, че гибелта на човечеството не може да се избегне!

Отмина още една година,  Армагедон от вселенски мащаб така и не се случи, но в  края на януари 2018 г. , конспиролозите отново си спомниха за  планетата X. Отново в мрежата започнаха да се появява информация за  мистериозната Нибиру, която вече можела да се види в нощното небе, тъй като е 10 пъти по- голяма от Земята.

Специалистите в тази област като доказателство за думите си се позовават на  честите природни бедствия, които през последните месеци просто не позволяват на нашата планета и нейните жители да се отпуснат.

Конспиролозите също така се позовават на свидетелствата на  древните жители на Вавилон, които твърдят, че планета Х се появява и вълнува  нашата Слънчева система веднъж на всеки 2000 (или 3 000?) години.

Такова вълнение на околното пространство мъдреците на Вавилон обясняват с това, че орбитата на Нибиру е коренно различна по характеристики от обичайните за  нашата наука обекти във  Вселената. Въпреки че официалната наука все още не е потвърдила съществуването на такъв огромен девети обект в  Слънчевата система, учените вършат много работа, за да я намерят.

Така например, американските астрономи Майк Браун и Константин Батигин не се съмняват в съществуването на Нибиру, тъй като аномалиите, които се случват зад Нептун,   могат да бъдат обяснени само с нея. За първи път за планетата X, като за реален астрономически обект, започват да говорят в края на 19 век.

Учените точно изчислили местоположението и,  предполагайки, че между Слънцето и Меркурий задължително трябва да има масивен космически обект с планетарни мащаби.

Планетата, която не е било възможно да се види с телескоп по онова време, е наречена Вулкан, но през 1915 г. теорията на относителността на  Алберт Айнщайн отговаря на редица въпроси, които били свързани със странното поведение на Меркурий, а  мистериозният Вулкан бил забравен.

За непотвърдената планета Вулкан или Нибиру си спомнят вече съвременни американски експерти.

Дейности  в тази област се водят активно, тъй като астрофизиците въпреки невероятните твърдения на  конспиролозите, искат да видят този опасен обект и след това да  определят,  какво в действителност заплашва нашата планета. / НЕПОЗНАТО

По темата:

Потвърдено : Планетата ”X” съществува и ще унищожава Земята (ВИДЕА)

Последни от Любопитно

Отиди Горе