Учени: Нашето съзнание управляват астрални същности

в Любопитно

Списанието SA Scientific Journal» съобщи, че група учени от Университета в Кейптаун направили сензационното откритие, което потвърдило факта, че нашето съзнание се контролира от астрални същности. Информацията за това отдавна е не само засекретена, но дори има опити документацията с изследванията да бъде иззета.

Широката общественост отдавна познава метода на съпрузите Кирлиан, който за пръв път позволи да се получи снимка на полетата, които излъчват биологическите обекти. Изследователите, които се занимават с изучаването на паранормалните явления, асоциират тези полета с аурата на обектите.

В различни издания, включително и в сериозни научни трудове, могат да се намерят много снимки на тези полета, получени с усъвършенстване на метода на Кирлиан. Потвърдена е връзката между динамиката на тези полета с психо-физиологичното състояние на човека.

Научният колектив в Университета в Кейптаун, Южна Африка, с учени, които имат многогодишен опит в изследването на паранормалните явления, е оглавен от доктора по философия Нгунг Тобаго.

Учените разработили методи за изследване и изобретили прибора № US 5,253,984 B1, с които регистрирали динамиката на аурата на биологическите обекти и на основата на експериментите направили откритието, към което научната общност едва ли ще остане равнодушна.

Въпреки че изследванията още продължават, бяха огласени факти, които не могат да бъдат скрити.

Получените резултати показват, че има връзка между астралните същности и човека.

Различни изследователи отдавна правят опити да фиксират на снимки т.нар. астрални същности – привидения, полтъргайст и пр. Някои от тях се увенчават с успех. Но много учени поставят под съмнение реалността на тези снимки.

Групата учени от Университета в Кейптаун с изследванията си разсеяха всичките съмнения за този факт, доказвайки, че тези снимки са истински и дори откритието им било лицензирано.

Учените използвали усъвършенствания метод на Кирлиан и не само точно регистрирали тези астрални обекти, но дори изучили техните динамични характеристики, включително динамиката на спектъра на излъчването и динамиката на съставящите ги полета.

Учените получили снимки, на които видели проникването на астралните същности в аурата на човека.

В резултат от изследванията на първия етап от „проникването“ астралът синхронизира своите вътрешни ритми с ритмите на „жертвата“ и по този начин получава достъп до нейната аура. След проникването се пренастройват вътрешните ритми на „жертвата“ към въздействието на астрала.

В изследването участвали психолози и психоаналитици, които разкрили връзката между тези явления и психо-физиологичните реакции на хората, участвали в експериментите.

Учените разделили астралните същности условно на „черни“ и „чисти“. Те се различават по силата на светлината си, спектралния си състав на излъчване и по техните динамични характеристики. Въздействието на тези същности върху хората се оказало различно.

„Черните“ същност били много активни в опитите да проникнат в аурата на човека.

„Чистите“ същности не проявявали такава активност.

В хода на експериментите станало ясно, че много хора се намират под прякото въздействие на тези същности.

Изследователите направили изводите:

На практика много голяма част от политиците и бизнесмените в различни страни по света се намират под въздействието на „черните“ астрални същности, които контролират съзнанието им. Това важи и за голяма част от затворниците.

 

Росица Тодорова, Издателство“Распер“

 

ПО ТЕМАТА:

Черни астрали контролират човешкото съзнание

Разсекретен документ на ЦРУ доказва: Астралът не е мит!

Демоните — най-сетне научно “уловени” и доказани!

КГБ разполагало с доказателства за съществуването на душата

ФБР призна посещения от други измерения (ДОКЛАД)

ФБР разсекрети материали за ефирната извънземна цивилизация на асурите (ВИДЕО)

Може ли човечеството да е станало жертва на тъмна и агресивна извънземна раса ?

Установена е връзка с бъдещето ?

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе