Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Унгария се поклони на Българската православна църква, Орбан с нова законодателна офанзива срещу Сорос и неговите НПО-та

в България
Loading...

Орбан се поклони на Българската православна църква за борбата й срещу ислямизацията и за запазване на семейството

«Християнството е последният шанс за Европа. Няма да се подчиня на Брюксел, на Берлин и на Париж за мигрантите. Защото нов тъмен облак от Африка е надвиснал над Европа», казва Орбан.

Няма да позволя Унгария да загуби своята идентичност и да стане жертва на глобалисти.

“Неолибералният модел, който иска да разсипе семейството, да посегне на суверенитета и на християнство не успя”. Обаче ,не е ли точно неговата европейска ЕНП (е, и ПЕС на Станишев) “двигател” за разсипването на християнското семейство и за ислямизацията на Европа?

Independent: Виктор Орбан с нова законодателна офанзива срещу Джордж Сорос и неговите НПО-та.

Орбан се зарече : „Ще махнем намордника на Брюксел и камшика на МВФ”.

Виктор Орбан призова в неделя за създаване на световен съюз срещу имиграцията на церемония по случай откриването на предизборната кампания на партията му „Фидес“ (член на ЕНП) за предстоящите на 8 април парламентарни избори.

И след всички приказки, как може Орбан да е член на ЕНП,как може да е “приятел” с българския вносител на джендърската конвенция и почитател на Ердоган?

Дали е чувал излиянията на герберите или е с тапи на ушите?

Някой трябва да му каже, че на близки до неговите позиции не са ГЕРБ и Борисов, а Президента Румен Радев и част от патриотите. За БПЦ очевидно е научил.

Неговите дружки в България прислужват на Брюксел, Париж, на Меркел, МВФ и Сорос!

Но човека има с какво да се похвали за разлика от българските си дружки:
С нашата политика за насърчаване на семейството успяхме да постигнем за 8 години 46% ръст на раждаемостта. Това е в резултат на грижите за младите хора, за семействата, които се насърчават специално с 3000 евро за трето дете, с 6 годишни платени отпуски за майките и с 25% намаляване на режийните за семействата с деца”.
Орбан декларира, че „енергетиката, медиите и банките са в унгарски ръце” и обеща: „Няма да позволим на чужди финансови институции и интереси да господстват в Унгария”.
Той призова за създаване на световен съюз срещу имиграцията.

От Reuters коментират, че Орбан е отявлен критик на миграционната политика на ЕС, което, заедно с успехите му в сферата на икономиката и други, му е донесло огромна популярност сред унгарския народ.
Бих казал за разлика от България!

„Християнството е последната надежда на Европа“, заяви унгарският лидер пред многохилядната тълпа, събрана в пространството пред Кралския дворец в Будапеща. Според неговите думи, с масовата имиграция, особено тази от Африка, „най-лошите ни кошмари може да се сбъднат. Западът ще падне, защото си затваря очите за това, че Европа ще бъде завладяна“.

Independent: Виктор Орбан с нова законодателна офанзива срещу Джордж Сорос и неговите НПО-та.
Орбан обяви плановете си да прокара нов закон, който ще даде право на изпълнителната власт и нейните органи да налагат забрани на дейността на неправителствени организации и други групи, които оказват помощ на имигранти и бежанци, пише британското издание Independent.
Мярката, пише вестникът, е част от офанзивата на Орбан срещу американския финансист Джордж Сорос, който стана мишена на подкрепяна от унгарското правителство негативна кампания заради финансовата му подкрепа за либерални проекти.
Законът определя, че организациите, които помагат на мигрантите са всички НПО-та, които „спонсорират, организират или подкрепят по друг начин влизането или престоя на лице от трета страна в Унгария през сигурна трета страна, с цел да му бъде осигурена международна защита“, пише Independent.
Според британското издание, министърът на вътрешните работи на Унгария ще трябва да санкционира и да позволи дейностите на подобна организация и ще има правомощията да забрани тяхната работа, ако прецени, че вредят на унгарските национални интереси.
Освен това, според текста на материала, новият закон ще изисква от НПО-тата, които са получили право да оперират на територията на страната, да плащат специален 25-процентов данък върху всяка чуждестранна финансова помощ, която са получили, за да помагат на мигранти или бежанци. Освен това, активистите на подобни организации може да получат забрана да се приближават до държавните граници на Унгария.
Всичко това, пише Independent, е предизвикало остри критики от множество международни НПО-та.

Още нещо в което сме на “светлинни години от Унгария:
В отчета за 8-годишния период на своето управление Орбан заяви, че са дадени паспортите на 1 милион нови граждани на Унгария, като през декември 2017 година той лично е връчил паспорта на милионния унгарски гражданин – тава са етнически унгарци от съседните страни, които се завръщат в родината.

Йордан Халачев, ПРЕГЛЕД

Още по темата:

Една реч на Орбан, която няма да видите по нито една продажна псевдо медия. След като я чуете ще разберете и защо няма да Ви бъде показана официално: За излъчване по НоваТВ, БТВ, БНТ и други анали (ВИДЕО)

//bultimes.com/za-izlachvane-po-novatv-btv-bnt-i-drugi-anali-video/

//bultimes.com/ungariya-dava-33-000-evro-za-treto-dete/

Последни от България

Отиди Горе