вашият виртуален всекидневник

Умен, тъп, по-тъп, най-тъп, матрял, българин

в България

На българина НЯМА да му …
1. … дойде на ум да направи и да прави редовно подобни сравнения, с които да си помогне да прогледне;
2. … а ако би се сетил то не би могъл да го направи;
3. … а ако би могъл да го стори не би го споделил …. безплатно;
4. … а ако някой друг би го направил и споделил веднага го обявява за луд и … даже заплашва със смърт, като доносника на ДС:

За какво сравнение става въпрос ли? Ето го поредното от десетките (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху графиката):

Именно под подобна графика, публикувана тук и във Фейсбук, в началото на настоящия месец, и тръгна атаката на ДС срещу мен.

От горе изложеното може да се направи заключението, че неслучайно преди години друг доносник на ДС, бивш дупедат и неколкократен кандидат за прецедент, беше натрапен с олигофренската фраза “Българино, не ме гледай ТЪПО!”

По този начин организираната престъпност владееща територията е изпратила послание към българите, че ако започнат да гледат ТЪПО то те ще се издигнат с ЕДНА, ДВЕ или ТРИ степени над настоящия си статус, в зависимост от това, колко точно ТЪПО гледат?

Какво тук да говорим за “Кой мъти енерГЕПИйния пазар у нас?“?

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...
loading...
loading...

Последни от България

Отиди Горе