вашият виртуален всекидневник

Умен, тъп, по-тъп, най-тъп, матрял, българин, патрЕот

в България

Очаква се в най-скоро време вицето Далавери Симеонов да започне да прави среднощни проверки на Българска (не)зависима енергийна борса, за да установи, кой си позволява в рамките на по-малко от един месец (септември 2017-та) цели ШЕСТ пъти страната ни да постига НАЙ-НИСКА цена на електроенергията, в цяла Европа.

Кой си позволява така да ни злепоставя в ЕС и по този показател?

Ще има раздаване на патрЕотично правосъдие!

Иначе освен Далавери и патрЕотична компания, които в момента мародерстват територията страната ни е №1 по брой на патрЕоти на квадратен километър, не само в Европа, но и в целия свят?

Ето защо нито един от тях НИКОГА и за НИЩО, защото НЕ СЕ ПЛАЩА, не е и няма да сподели тази или някоя от десетките подобни графики публикувани в този блог.

И като стана въпрос за графики ето и актуалното сравнение за утре (за по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху нея):

Предното подобно постижение беше преди ДВА дни и можете да си го припомните, а също така да видите повече от ЕДНА подобни графики в “Аре стига бе!“.

А предходната категория, преди патрЕотите беше “Умен, тъп, по-тъп, най-тъп, матрял, българин” .

Някак си нито е по български, нито е патрЕотично да занимаваш матряла с неща, които не го касаят?

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...
loading...
loading...

Последни от България

Отиди Горе