Тръмп бесен, че не може да гледа порно в Белия дом

в ПО СВЕТА

Президентът Доналд Тръмп е разстроен, че не може да гледа порно в Белия дом, твърди новинарката Мика Брзезински.

„Познавам човек, който неотдавна е говорил с Доналд Тръмп за живота в Белия дом, и най-голямото му оплакване е, че не му е позволено да гледа порно“, каза Брзезински. Тя направи спорните коментари за MSNBC Live в четвъртък, където бе гост. Новинарката критикува думите, които адвокатът на Тръмп Руди Джулиани употреби по адрес на порнозвездата Сторми Даниълс. Сторми продължава да трупа слава, след като се разчу за предполагаемата й аферата с президента на САЩ, случила се през 2006 г. Тя твърди, че личният адвокат на Тръмп й е дал $ 130,000, за да мълчи за връзката.

„Лицемерието е удивително“, каза Брзезински. По думите й самият Тръмп се появява в софт порно на Плейбой през 2000 г, а през 2003 г. Тръмп казал на телевизионния водещ Хауърд Стърн, че с Мелания са гледали секс касетата на Парис Хилтън. Новинарката осъди коментара на Джулиани, който заяви, че не уважава Даниълс, защото е порнозвезда. „Не мога да уважавам порнозвезда по начина, по който уважавам жена с кариера, истинска жена или жена, която … няма да продаде тялото си за сексуална експлоатация“, каза той.

Мика нарече Джулиани „прасе“, като посочи, че неговите коментари „накараха кръвта ми да заври“.

„Това не е Америка, която ние и аз се опитваме да направим за жените. Имаме много дълъг път, за да оценим истинската им стойност. Президентът и неговият адвокат ни върнаха десетилетия назад“, каза тя. / 19MIN.BG