The Bulgarian Times

Тръмп: “Ние сме кретени!”

в България/Свят
Loading...

😀 За кретените – напълно си прав, Дончо! Но ако трябва да сме сериозни: сега си спомнете за ЕДИНОДУШИЕТО на партиите в парламента относно увеличаване на военните разходи за НАТО. Клети български народе!


Тръмп: “Ние сме кретени!”

Президентът на САЩ Доналд Тръмп подложи на жестока критика канцлера на Германия Ангела Меркел за недостатъчните разходи за отбрана.

По време на митинг в Монтана, президентът заяви, че Германия, като най-голямата страна в Европейския съюз, има непозволително малка част от отбранителните разходи в своя бюджет.

Според Тръмп, основната тежест при гаранциите за сигурност на страните от Европейския съюз и Германия се носи точно от Съединените Щати.

“При това те отиват и плащат на Русия милиарди долари за сделки с нефт и газ, а ние, Съединените Щати, като пълни кретени, плащаме за всичко”, цитира думите на Тръмп порталът Breitbart.

По-рано Тръмп в навечерието на срещата на НАТО в Брюксел изпрати писма до редица лидери на страните от Европейския съюз, в които припомни за необходимостта да се увеличат военните разходи.

Той отбеляза, че американските данъкоплатци не разбират защо някои европейски страни не изпълняват своите задължения в областта на сигурността.

Петя Паликрушева, News Front

 

Унищожаването на Българската Армия и нещо за НАТО

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе