The Bulgarian Times

Три цени на оборудването за АЕЦ “Белене” (ВИДЕО)

в България

В краткото видео (1:22 мин.) ще видите залозите на ядрения бос Богомил Манчев, вице-премиера Томислав Дончев и премиера Бойко Борисов. Те са събрани в рамките на периода от 18-ти до 23-ти май 2018-та г., включително, което означава, че са най-пресни и най-грубо казано изглеждат ето така:

В долното видео ще видите и заявената сума от премиера Борисов. Там той казва 100 000 000 (сто милиона), но не посочва валутата. Ето защо ще разгледаме ДВА варианта. Ако стоте милиона са в ЕВРО, то цената на старото желязо е под 17% от това, което сме платили за него. Ако е в ЛЕВОВЕ то падаме на под 10%. Разминаването между оценките на премиера и вице-премиера е в ПЪТИ!!! Само ви обръщам внимание.

ИСТИНАТА! Цената Е ОТ-РИ-ЦА-ТЕЛ-НА! Това желязо никога няма да бъде купено от някого на изгодна за нас цена. То никога няма да послужи за изграждане на АЕЦ, където и да било на земното кълбо. Независимо от това за него ежегодно се харчат, по-правилно е да се каже “усвояват”, по няколко МИЛИОНА ЛЕВА. Който не е научил по колко може да го стори от материала “Колко депутати стигат да пазят желязото за АЕЦ “Белене”? (ВИДЕО)“.

УРА! Най-накрая стигнахме до най-новото и уникално видео. Приятно гледане!

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...

Последни от България

Отиди Горе