Реклами

Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Това е бизнесменът, поръчал да разорат дюните

в България

45-годишният бизнесмен Иван Нончев от Бургас е мъжът, който е поръчал да се разкопаят дюните в комплекс “Смокиня”, съобщи сайтът Флагман. 

Мъжът живее в ж.к.”Лазур” в Бургас, притежава фирма Тарс Нончев ПРО и продаваща авточасти за товарни автомобили. Той е собственикът на внушителната каравана, която е била паркирана в началото на лятото пред разораните дюни. Според къмпингари, Нончев многократно се оплаквал, че дюните му скривали морската панорама, посочва бургаската медия.

Според твърденията на двамата арестувани багеристи Манол Пазвантов и Васил Георгиев Нончев им платил 1000 лева и дал точни указания какво да направят, имало дори поставени колчета. Те изравнили пясъчните формирования, смятайки, че щом ги викат, всичко е законно.

Самият Иван Нончев обаче твърди, че изобщо не ги познава. Виждал ги за пръв път и никога през живота си не е говорил с тях. Разследването продължава.

И тримата са задържани за 24 часа, предстои да им се повдигнат обвинения, по които ги грози до 3 години затвор и глоба от 10 до 100 хил. лева.

Снимки: Флагман,Новини 24/7

ВИДЕО: Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак

 

Loading...
Реклами

Последни от България

Отиди Горе