Теменужка Петкова и Гинка Върбакова предупредиха конкуренцията

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Днешният зрелищен арест на кметицата на Младост започна малко преди и продължи през цялото време на втората публична среща между приятелките Петкова и Върбакова в парламента. Десислава Иванчева е човек на Георги Кадиев, който пък е съпруг на кралица енерГЕПИка (Соня Кадиева) – ТОП търговец на електроенергия у нас и региона и главен конкурент на ЧЕЗ Електро – бъдеща ИНЕРКОМ, собственост на Гинка Върбакова. Пак ли нещо не е ясно?

Междувременно Теменужка Петкова е с основен принос за разликата между ЧЕРНАТА и ЗЕЛЕНАТА криви на графиката, над 80% от която разлика е ГРАБЕЖ от всички нас.

Ако кланът Кадиеви си намисли и започне много да смърди може да станем свидетели и на още по-драматични сцени и постановки.

Искам да бъда разбран ПРА-ВИЛ-НО! Аз не вземам страна в разчистването на сметките между две враждуващи престъпни групировки. Която и от двете да вземе надмощие пак ние ще оперем пешкира. Това е така, защото „българските медии и журналисти“ са готови винаги да отразят „вярната позиция“, срещу съответното заплащане. ВИ-НА-ГИ И ВСИЧ-КИ!

И за да няма съмнение в достоверността на казаното ето какво излезе от парламента, докато подготвях да ви покажа материала:

Изведеното в заглавието твърдение е естествено ЛЪ-ЖА.

Ето за какво става въпрос:

Как изведнъж всички знаят, за какво става въпрос, като до сега НИКОЙ НЕ Е ПРИЗНАЛ, че е виждал горното предложение на ЧЕЗ Електро – бъдеща ИНЕРКОМ, към клиентите им. Особено министър енерГЕПИка Теменужка Петкова??? Документирано и потвърдено и от групировката на Иво Прокопиев!!!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)