Тайната на търговията с бинарни опции

в Свят

Бинарните опции са финансови опции, при които се получава или някаква фиксирана парична сума, или нищо. С други думи можете да търгувате на базата на движението на цените на определени активи (валутна двойка, стоки, дружествени дялове и др.) и печелите. Основната разлика от форекса е простотата – единствено трябва да правите вярна прогноза за посоката на движение на цената (НАГОРЕ или НАДОЛУ).

Една от най-надеждните и удобни платформи за търговия е Binatex. Платформата е достъпна на няколко езика, предлага демо акаунт и е много полезна за трейдъри, които искат да правят бързи пари.

Някои търговци предпочитат да сключват краткосрочни сделки (1 минута), други предпочитат – дългосрочни (до 24 часа). Има значителна разлика между двете: ако разчитате на краткосрочна сделка (в случай на успех), печалбата ще бъде 80%. При дългосрочните сделки печалбата е по-малка (60-65 %). Логиката е желязна, защото краткосрочната търговия е по-трудна и по-рискована.

Най-популярният актив, който се търгува в бинарни опции, са валутните двойки. На платформата за търговия Binatex в демо акаунта се предлагат няколко валутни двойки, с които да тренирате. Процентът на печалбата е същият като в при търговията с реален акаунт и може да варира значително между различните двойки. За долар-евро е 80%, например, но печалбата за долар-йена е само 60%. Опитните трейдъри са наясно с това.

Друг полезен инструмент в помощ на трейдърите е възможността да правят по няколко сделки наведнъж. Ако например смятате, че цената трайно ще се покачва в следващите няколко минути, избирате НАГОРЕ, но не изчаквате да видите изхода от тази сделка, а натискате бутона няколко пъти. Имате възможност да направите 5 успешни сделки в течение на няколко минути. Сега разбрахте какво имахме предвид под бързи пари. Същата стратегия може да се използва и за дългосрочни сделки.

Платформата за търговия, сама по себе си, разполага с много инструменти, които да помогнат на трейдъра. Той трябва редовно да проверява сигналите. Може да види какво е настроението на повечето търговци, може да следи топ трейдърите и колко са спечелили днес (тази информация трябва да ги вдъхновява) и т.н.

В заключение искам да добавя, че мотивацията е ключът. Дори ако сте се сблъсквали с провал в миналото, това не трябва да Ви пречи да постигнете целите си. Успешните трейдъри на бинарни опции са финансово независими и живеят живота на мечтите си. Негативизмът идва от тези, които са се проваляли, а победителите в крайна сметка са тези, които не се отказват.

Забележка: Статията е с чисто информативен характер. Търговията с двоични опции е високорискова дейност, можете да спечелите много, но и може да доведе до частична или пълна загуба на средствата Ви. bultimes.com не носи отговорност за каквито и да е загуби или други вреди, свързани с дейностите, извършвани от клиенти на уебсайта Binatex

Loading...
loading...
loading...
Тайната на търговията с бинарни опции by