Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Помните ли всички тези сензационни истории за планетата X или Нибиру? Смяташе се, че митичната планета ще се сблъска със Земята и че нашият свят ще бъде напълно унищожен тази година. Поддръжниците на тази конспиративна теория бяха абсолютно убедени, че тя ще унищожи цялата ни цивилизация през септември, после през октомври, ноември …

Но сега вече е очевидно за всички, че нищо подобно не се случи.

Има много причини, поради които всички ние оцеляхме, а основната е, че никаква планета Нибиру просто не съществува. Дори НАСА трябваше да направи изявление по този въпрос. Въпреки това, уви, някои хора все още са убедени, че с тази история е свързано нещо много по-голямо, отколкото изглежда на пръв поглед.

Според автора на теорията за планетата Нибиру – Мат Роджърс, световните лидери крият съществуването на заплахата, за да предотвратят избухването на масова истерия сред населението.

Освен това той твърди, че правителствата пръскат специални химикали в небето, за да скрият Нибиру от очите ни. Те също така използват Луната и Слънцето, за да крият съществуването и.

В наскоро публикуван видеоклип Мат твърди, че Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нашите погледи. / НЕПОЗНАТО

 

Последни от Екзополитика

Отиди Горе