вашият виртуален всекидневник

Секретният проект «Алабуга»: по-опасен от атомна бомба (ВИДЕО)

в Свят

«Алабуга» е специален проект на Министерството на отбраната на Русия, провеждащ се понастоящем.

Ракетата с голям радиус на действие се базира не на обикновеното механично или топлинно въздействие, а на свръх мощно високочестотно електромагнитно излъчване.

 

 

Електронният импулс трябва в пряк смисъл да изгори цялата електроника, попаднала в зоната на поражение, а това, според предварителни данни, е с диаметър 3 км.

Работата на съвременната военна техника като цяло е базирана на електронни системи за управление.

Дори обикновеният автомобил е снабден с компютър, а какво да кажем за танковете, ракетите и самолетите.

Освен това, ще бъде ликвидирана и връзката, а това означава и взаимодействието вътре във войската.

Ликвидирана ще бъде и цялата инфраструктура на местността, включително заводите, командните центрове и т.н.

По такъв начин «Алабуга» може да превърне армията на потенциалния противник в разбити групи войници, които кой знае защо стискат автомати.

Този вид въоръжение не е забранено, макар неговите стратегически възможности да не отстъпват на ядреното, а в някои аспекти да го превъзхождат.

Например, след електромагнитния импулс не остава радиация, облъчваща местността за стотици години, а всички сгради и пътища остават напълно невредими.

«Алабуга» ни изпълва само с оптимизъм, че Русия вече активно използва стационарните комплекси за електромагнитна борба: въздействието им вече изпитаха на гърба си радарите на самолетите на НАТО В Сирия.

Въвеждането на ракетите в армията значително ще завиши геополитическите възможности на Русия.

Петя Паликрушева, News Front

ВИЖТЕ СЪЩО: “Ръката на мъртвеца“ е системата за самостоятелно управление на ракетните войски на Русия със стратегическо предназначение, и действа ! – (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ), дори когато всичко живо е ВЕЧЕ УНИЩОЖЕНО! Системата “Периметър“ днес е единствената съществуваща в света “Машина на Деня на страшния съд“ (ОРЪЖИЕ ЗА ГАРАНТИРАНО ВЪЗМЕЗДИЕ), чието съществуване е ОФИЦИАЛНО потвърдено. И САЩ са прекрасно осведомени за това.

Loading...
loading...
loading...
Секретният проект «Алабуга»: по-опасен от атомна бомба (ВИДЕО) by

Последни от Свят

Отиди Горе