The Bulgarian Times

Свидетелка срещу Алексей Петров: Той е мозъкът на мафията

в България
Loading...
Специализираният съд е отказал да разпита свидетелката срещу Алексей Петров Донка Митева, обяви тя пред Люба Кулезич в предаването й „Честно казано”. ”В продължение на една година писах до съда с молба да бъда разпитана, но получих отказ без мотиви”, разказва Митева.

Алексей е мозъкът на мафията, заяви тя.

Като сестра на покойната Роза Георгиева, известна у нас през 90-те години като винената кралица, получава наследство от нея огромната сграда на Бул „Цар Борис III” 136. През 1997 година Митева се обърнала към бившата барета да я охранява вечер.

„Алексей Петров ръководеше „Левски Спартак”.  Искаше да направим договор, тъй като Жоро Илиев му давал пари да се откаже да ни охранява. Поиска да се изготви Запис на заповед за 5 000 марки, само за да престане да ни преследва Жоро Илиев. Именно с тази Запис на заповед по-късно си прехвърли цялата сграда. Стигна се дотам, че аз и децата ми останахме на улицата”, разказва Донка Митева.

Тя каза още, че основният свидетел срещу него Георги Цветанов, който загина при странни обстоятелства, я е предупреждавал да внимава с разкритията си за Алексей Петров.

Донка Митева призна, че в началото е защитавала Алексей Петров, защото се е надявала да й плати за сградата. Това обаче до ден-днешен не се е случило.    FROG NEWS

Loading...

Последни от България

Отиди Горе