вашият виртуален всекидневник

СЕНЗАЦИЯ | Срещата Тръмп-Путин: Договорено е разполагането на умиротворителен корпус – сини каски в Украйна

в Свят

ЕДНА ОПРОВЕРГАНА, А ДНЕС ПОТВЪРДЕНА МОЯ МЕЖДУНАРОДНА СЕНЗАЦИЯ. 
И ЕДНА НОВА – ПАК САМО ОТ МЕН!

Григор Лилов

**** Договорен е международен умиротворителен корпус в Украйна

“Някоя медия като каже “По непотвърдена информация” или “Наши източници ни казаха, че…” изпадам в смях! Даже основните медии тиражират фалшиви новини!”
*** “Коментарът на г-н Лилов започва така: “По моя източници тя ще се състои…” Хубаво е, когато човек има източници измежду самите Велики сили!”
*** Поводът: моята информация от миналата седмица, че среща между Тръмп и Путин ще има и тя ще се състои на 11 ноември (т.е. днес)
*** През тази изминала седмица не само вие се съмнявахте, но ме опровергаха всички световни медии и експерти, а за капак – самите Бял дом и Кремъл.
———- Белият дом заяви (говорителката Сара Сандърс), че няма да има среща, като причината за това била “конфликти в планирането и от двете страни”. Държавният секретар Тилерсън посочи, че среща няма да има, защото нямало “достатъчно съдържание” за обсъждане.
———- „По линия на протоколните служби продължава обсъждането. Няма яснота. От нашите американски колеги постъпва противоречива информация” – това пък е изявлението на говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Срещата беше днес, на 11 ноември, както обявих преди седмица и на нея беше приета декларация за Сирия. За пореден път получихте точна, изпреварваща и най-важното – напълно достоверна информация. И за пореден път – единствена по характера си в света.

Същевременно днес се възпроизведе същият fake news (фалшива новина), с каквато ни забаламосваха за предишната среща на двамата президенти на 7 юли.
————————————————–
За онази среща на 7 юли написах в същия ден следното:
“Ситуацията с обявеното от мен времетраене от 35 минути и над 2 часа (2 и 15 м) от световните медии започна да се прояснява. Дълга над двучасова среща повдига вътрешният, а и международен авторитет на Путин. Дълга над двучасова среща позволява на Тръмп да си намери извинение да не присъства на събирането на Г-20 за климатичните промени. (то е от 15:30 местно време, а срещата на двамата – от 15:45) Нямам думи как половин час се превръща по интереси в съобщение за близо два и половина часа!”
На следващия ден – 8 юли, пуснах поста:
„Укрит скандал на разговора Тръмп-Путин:
ИНТЕРЕСИ ПРЕВЪРНАХА ПОЛОВИНЧАСОВИЯ РАЗГОВОР В СЪОБЩЕНИЕ ЗА БЛИЗО ДВА И ПОЛОВИНА ЧАСА!

 

Укрит скандал на разговора Тръмп-Путин:ИНТЕРЕСИ ПРЕВЪРНАХА ПОЛОВИНЧАСОВИЯ РАЗГОВОР В СЪОБЩЕНИЕ ЗА БЛИЗО ДВА И ПОЛОВИНА …

Публикувахте от Grigor Lilov в 8 юли 2017 г.

 

Чак в следващите дни някои световни медии и висши правителствени лица потвърдиха сензацията за жестока разправия, а впоследствие тя се потвърди и от рязко изострилите се отношения Русия-САЩ.
———————————————————–

А сега след онзи правителствено-медиен фейк да видим и сегашния фейк.
Според съобщенията неформалният разговор между Тръмп и Путин бил проведен по време на отиването за обща снимка на лидерите.
Единствено пълни идиоти биха повярвали на това!

Давам видеото от „Блумбърг”, за да си прецените как на крак и в присъствие на други лидери и маса репортери се обсъждат най-важни световни дела. И как на крак се приема декларация, която Тръмп и Путин дори не я четат, както излиза от видеото и ще я запомнят с коментарите и бележките си по съдържанието й, за да я възпроизведат после пред антуражите си!

 

APEC Leaders Take 'Family Photo'

Watch Trump and Putin arrive together for the official APEC "family photo" //bloom.bg/2jjCpgV

Публикувахте от Bloomberg Politics в 10 ноември 2017 г.

 

Освен това сутринта, преди всякакви разходки и снимки е имало продължителна среща между външните министри Лавров-Тилърсън, вкл. и по сирийския проблем. Т.е. те са редактирали декларацията заради бележките, направени на срещата между двамата президенти, след което са им я представили в готов вид, за да я парафират с подписите си.

И за пореден път и първи в света ще поднеса една сензация от тази среща между Путин и Тръмп:
ДОГОВОРЕНО Е РАЗПОЛАГАНЕТО НА УМИРОТВОРИТЕЛЕН КОРПУС – СИНИ КАСКИ В УКРАЙНА.

Григор Лилов, Фейсбук

Loading...
loading...
loading...
СЕНЗАЦИЯ | Срещата Тръмп-Путин: Договорено е разполагането на умиротворителен корпус - сини каски в Украйна by

Последни от Свят

Отиди Горе