Руснаци, заподозрени в отравяне на Скрипал, се оказаха британски актьори

Двамата заподозрени за отравянето на бившия офицер на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Джулия в Солсбъри – Александър Петров и Руслан Боширов се оказаха британски актьори, Пол Колинсън и Джефри Фийлдс, а видеото от камерите за видеонаблюдение на които са заснети, се оказаха снимки от поредицата на сериала “KGB Spy”, който беше показан по британската телевизия в началото на 2000-те.

Това е съобщи на страницата във Facebook продуцент на сериала Майкъл Кълиган, пиши сайт newsland.com.

“Приятели, това е нещо невероятно . Това е по-забавно от мистър Бийн. Майка Тереза (очевидно авторът е имал предвид британския премиер Тереза Мей) показва снимки на двама руснаци, които са били снимани в моя сериал от преди 20 години, дори взеха и кадъра от там. Между другото, момчета – са британци, обаче, в други филми, не съм ги виждал да се снимат. Може би наистина отидоха да работят за КГБ “, пише Кълиган с усмивка.

Постът във фейсбука на продуцента в социалната мрежа събра повече от 100 коментара и лайкове за 45 минути, но по-късно бе премахнат, вероятно от администрацията на Facebook.

                       

Кадър от филма ” Червена топлина ” (1988).

Скотланд Ярд трябваше изгледа всички филми, започвайки от 1988 г.!

И сега погледнете снимките по-надолу.

Как може двамата да минат през един и същ коридор, в едно и същото време, секунда в секунда ?

Между другото, защо тази информация се появи точно сега?

През март 2018 г. се случи “отравянето на Скрипал” при подготовката и изпълнението на операцията на сирийската армия за освобождаване на Източната част на Сирия.

През септември 2018 г. сирийската армия подготвя операция за елиминиране на екстремистите в Идлиб (северозападна часта на Сирия) За пореден път Русия е обвинена, че “се опитва да убие Скрипал ” и отново има провокация за използване на “химическо оръжие”, този път в Идлиб.

КРОСС

ПО ТЕМАТА:

Британски гримьори създават “жертвите” на бомбардировки от ВКС Русия и ВВС Сирия ( ВИДЕА)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Още интервюта с бащата на малкият Омран разкриват терористичната пропаганда