Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Руснак твърди: Аз живях на Марс …

в Свят
Loading...

По света има много луди хора, които твърдят различни неща и сами си вярват. Двадесетгодишният руснак, Борис Киприянович вероятно също е от този вид, но той разказва, че е прероден марсианец. Доста медии по света му обърнаха внимание, защото разказва много подробно интересни истории, в които преобладава макар и странно познаване на космоса.

Киприянович, който живее във Волгоград, Русия, е бил дете гений, можел е да чете и пише още на две години. Като пораснал по-голям, на 3-4 години, започнал да разказва истории от предишния си живот на Марс, за които и до днес твърди, че са истински.

Твърди, че е живял на Марс преди много години и е умрял, когато на планетата се е водила ядрена война. По думите му цялата раса марсианци за загинали в тази война. Според него като марсианец бил висок над 2 м. и 10 см. Бил на 35 години, но марсианците са успели да спрат стареенето и всички марсианци спирали да стареят и оставали като 35 годишни, били почти безсмъртни.

Руснакът твърди още, че е бил част от военна организация, че е бил пилот и като такъв е пътувал много, като е идвал и на Земята. Той разказва, че марсианците общували свободно с древните египтяни, а Сфинксът имал някакъв механизъм, „скрит някъде зад ухото, не помня точно“, който му позволявал да се „отваря“ и ако сега успеем да го отворим ще открием тайните на вселената. Казва същото и за пирамидата в Гиза, че има много тайни, които тепърва трябва да открием.

Киприянович твърди, че е прероден на Земята с мисията да спаси човечеството. Казва, че не е единствен, като него има и други преродени извънземни и прави директна препратка към индиго децата.

Разбира се, учените никога не са намирали нещо, тук или на Марс, говорещо за древна цивилизация на Червената планета. Според Киприянович обаче, повърхността на планетата е пометена от ядрени взривове. Това принудило оцелелите марсианци да започнат живот дълбоко под повърхността, като свободно дишали въглероден диоксид.

Прилича на разказ на налудничав човек, но според  родителите на Киприянович, той разказвал тези истории  още на 3 години, когато много чел за космоса. Отговорът може да се крие и тук и това е по-вероятно отколкото Марс да е обезлюден от ядрени войни. / Ивайло Красимиров, Mегавселена
На 22 май 1962 година е осъществено и съвместно, скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти, където е регистрирано атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара. Някъде в тайните сейфове и до днес се пазят първите предавания от Марс на английски и Руски език. Астронавти, чиито гласове са записани, ликуват и викат: “Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!“(ВИДЕО)

 

 

Последни от Свят

Отиди Горе