вашият виртуален всекидневник

Руски хотел под американски санкции отново спечели престижна световна награда (ВИДЕО)

в Начин на живот

Кримският курорт Mriya Resort & SPA, който е обект на американски санкции, победи в три от категориите на престижния международен конкурс в сферата на хотелиерството и туризма World Travel Awards.

 

Курортът стана лидер на церемонията, като получи най-много статуетки от всички хотели и курорти в света. Той победи в номинациите за “Водещ световен курорт за отдих”, “Водещ световен курорт, разполагащ с вили от луксозен клас” и “Водещ световен семеен и оздравителен курорт клас лукс”, пишат руски медии.

 

“Това е първият и единствен в Русия комплекс, който получава световни премии две години подред”, съобщава пресслужбата на министерството на курортите и туризма на Крим.

През ноември 2018 г. комплекс Mriya Resort & SPA попадна под санкциите на САЩ наред с нови 9 юридически и 3 физически лица. Въпреки това ръководството на хотела потвърждава, че санкциите само са вдигнали рейтинга на комплекса в медиите. Количеството публикации е “взривило” сайта и е увеличило посещаемостта му.

World Travel Awards са учредени през 1993 г. в Лондон. Победителите се избират от професионално жури и аудитория в няколко етапа и по много критерии: качество на обслужването, удовлетвореност на гостите, развитие на инфраструктурата, безопасност и пр. През 2018 г. подборът се проведе сред над 5 хил. туристически обекта от 199 страни по света. Russia Beyond

ПО ТЕМАТА

Руснаците търсят спасение от кризата в купуването на Ролс-Ройс

В Русия си напечатаха западните санкции на тоалетна хартия (ВИДЕО)

 

 

Loading...
loading...
loading...
Руски хотел под американски санкции отново спечели престижна световна награда (ВИДЕО) by

Последни от Начин на живот

Отиди Горе