Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Руски хотел под американски санкции отново спечели престижна световна награда (ВИДЕО)

в Лайфстайл
Loading...

Кримският курорт Mriya Resort & SPA, който е обект на американски санкции, победи в три от категориите на престижния международен конкурс в сферата на хотелиерството и туризма World Travel Awards.

 

Курортът стана лидер на церемонията, като получи най-много статуетки от всички хотели и курорти в света. Той победи в номинациите за “Водещ световен курорт за отдих”, “Водещ световен курорт, разполагащ с вили от луксозен клас” и “Водещ световен семеен и оздравителен курорт клас лукс”, пишат руски медии.

 

“Това е първият и единствен в Русия комплекс, който получава световни премии две години подред”, съобщава пресслужбата на министерството на курортите и туризма на Крим.

През ноември 2018 г. комплекс Mriya Resort & SPA попадна под санкциите на САЩ наред с нови 9 юридически и 3 физически лица. Въпреки това ръководството на хотела потвърждава, че санкциите само са вдигнали рейтинга на комплекса в медиите. Количеството публикации е “взривило” сайта и е увеличило посещаемостта му.

World Travel Awards са учредени през 1993 г. в Лондон. Победителите се избират от професионално жури и аудитория в няколко етапа и по много критерии: качество на обслужването, удовлетвореност на гостите, развитие на инфраструктурата, безопасност и пр. През 2018 г. подборът се проведе сред над 5 хил. туристически обекта от 199 страни по света. Russia Beyond

ПО ТЕМАТА

Руснаците търсят спасение от кризата в купуването на Ролс-Ройс

В Русия си напечатаха западните санкции на тоалетна хартия (ВИДЕО)

 

 

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе