вашият виртуален всекидневник

Ротшилд строят плаващ град. Какво знаят те, което ние не знаем? (ВИДЕО)

в Любопитно

Обикновените граждани, както и финансовите институции и борсите винаги се ориентират по елита, тъй като техните действия ясно показват какво го очаква в близко бъдеще човечеството.

Преди няколко дни стана известно, че Ротшилд (френските и английски клонове на семейството) са подписали договор с дизайнера Pierpaolo Lazzarini, който скоро ще разработи проекта Wayaland за създаване на плаващи домове.

Съоръженията ще се различават не само по дизайн, но и по технологичност. Домовете под формата на пирамиди са оборудвани със слънчеви панели и други инсталации, които ще им позволят да работят автономно.

Струва си да се отбележи, че Ротшилд за поръчали разработката не на отделни домове, а на цял плаващ град. А с каква цел? Много скоро някоя територия ще бъде наводнена?

Всяка конструкция, изработена от фибростъкло и стомана, ще изпълнява свои функции. Едната сграда ще служи като къща, а другата ще бъде оранжерия, градина или кино.

Проектантът планира да изпълнява къщи, наречени Waya, в стила на маите и японската архитектура. Цената на една сграда ще бъде 350 хил. евро. / 30ДУМИ

ПО ТЕМАТА:

Ужасът наречен Ротшилд

Ротшилд: “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!”

 

 

Loading...
loading...
loading...
Ротшилд строят плаващ град. Какво знаят те, което ние не знаем? (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе