Романтика: Лейтенант предложи брак насред сърце, изписано от 16 танка (ВИДЕО)

Лейтенант от Таманската дивизия решил да направи предложение на приятелката си с помощта на 16 танка T-72B3. Видеоклип от романтичното събитие беше публикуван от канал “Звезда”.

Кадрите показват как две танкови роти се разполагат във формата на огромно сърце на полигона “Алабино” край Москва. След това военният заведе любимата си в центъра на фигурата, коленичи и я помоли да му стане жена. Момичето се съгласи.

Както отбеляза кореспондентът на телевизионния канал, управлението на бойните машини за постигането на такава фигура е изключително сложно.

“Дори екипажи, изпълняващи танков балет, които управляват машините си с точност буквално до милиметри, не могат да се построят така”, обясни той.

Журналистът предложи двойката да сключи брак през лятото по време на „Танковия биатлон”. Това е ежегодно състезание в Русия между танкови подразделения от различни страни, които се състезават по умение във воденето на тежките машини и поразяване на цели. Традиционно се провежда на полигона “Алабино” в Московска област.