Ричард Никсън е оставил в Белия дом капсула с информация за извънземните (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Бившият сътрудник на американското правителство Робърт Мерит направи удивително изявление. Според него, 37-ят   президент на САЩ  Ричард Никсън е оставил в Белия дом капсула на времето, съдържаща секретна информация за НЛО и извънземни.

Скривалището, твърди Мерит, се крие дълбоко в подземията под официалната резиденция на ръководителя на „цитаделата на демокрацията“, и само Никсън е знаел точното място на местоположението му.

Мерит казва, че президентът се осмелил да предприеме тази стъпка, след известния скандал Уотъргейт, когато опозореният държавник разбира, че скоро ще загуби високия си пост.

Капсулата на времето е била скрита от политика, за да могат бъдещите поколения да научат истината за извънземните цивилизации и за огромното влияние, което оказват върху нашата планета.

Group of golden lights pass over the White House in July 1952. 

(credit: Pioneer Productions/Weave VFX)

Тайникът, по-специално, съдържа подробна информация за разумно същество с извънземен произход, което е заловено в края на 40-те години на миналия век от американски военни. Никсън казва в посланието си, че учените от Националната лаборатория в Лос Аламос в Ню Мексико се научили да общуват с извънземния посетител, и получили от него изключително ценна информация, която им позволила да направят много открития в сферата на науката и съвременните технологии.

Президентът не е искал агентите на ФБР или ЦРУ, както и други политици, да научат тази тайна.

Мерит е убеден, че капсулата е скрита добре и затова вероятно   все още се намира на мястото си. Научавайки за това, бившият адвокат, Дъглас Кади, защитаващ виновните в скандала Уотъргейт, излезе със свое изявление.

Според пенсионирания адвокат, той се е свързал с представители на Националното управление на архивите и регистъра, за да обсъди с тях думите на Мерит. От там смятат, че ако тайникът на Никсън наистина съществува и някога бъде намерен, то той със сигурност трябва да стане публично достояние. Може само да се гадае каква информация е скрита в това уникално хранилище. / НЕПОЗНАТО

Още по темата:

Ричард Никсън, президент на САЩ от 1969-1974 г.:
“Аз все още нямам правото да обсъждам информацията за НЛО и извънземния разум, с която разполага правителството. Обсъждането на този въпрос продължава…”

Световният заговор на мълчание за НЛО

Валиант Тор: Извънземният от Венера, който е работил за САЩ (ВИДЕО)

Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до Oбама

Последни от Екзополитика

Отиди Горе