Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Решение на съда потвърждава, че ваксината Gardasil убива хора … научни доказателства без всякакво съмнение

в Свят
Loading...

Окончателното решение е потвърдено от Министерството на здравеопазването: ваксината на Merck, Gardasil причинява автоимунни проблеми, които причиняват внезапна смърт. Ако младото момиче беше застреляно от луд с AR-15, щеше да има големи заглавия в медиите и протести във Вашингтон. Тъй като тази млада жена беше “застреляна” до смърт от ваксина, цялата история се потуля, както обикновено.

Ваксината Gardasil е отговорна за прекратяването на живота на 271 млади жени досега, съгласно над 57,520 доклада за нежелани събития, получени от Системата за докладване на нежеланите събития при ваксини. Ако 271 младежи загинат в училище, новината ще бъде без прекъсване в подкрепа на забраните за оръжия. Какво ще кажете за забрана на Gardasil – истинско съвременно оръжие за нападение?

Делото на Тарсел първоначално е поето от Ваксиналния съд, който е система за изплащане, която е създадена, за да компенсира семействата за увреждане от ваксини. Производителите на ваксини плащат акциз на тази система за всяка ваксина, която продават. Тези пари (разходи за правенето на бизнес) се използват за изплащане на обезщетения на семейства, които могат да докажат, че са увредени от ваксина. Тази система предпазва производителите на ваксини да бъдат съдени в истински съд, като се гарантира, че ваксините ще продължат да се произвеждат за “доброто от всички”.

Първоначално така нареченият Ваксинален съд заявява, че г-жа Тарсел не е доказала убедително “твърдението си, че Кристина не е преживяла аритмия до първата доза на ваксината срещу HPV”. “Без тази основа, твърдението на г-жа Тарсел не може да устои.” Съдът не прави оценка на медицинските справки, предоставени от Тарсел. Тези записи доказват, че аритмията на Кристина не е била налице преди ваксината срещу Gardasil. Съдът основава решението си върху възможността аритмията на Кристина да е била налице, преди да бъде открита, въпреки че нейните медицински данни показват друго. Въпреки че аритмията е започнала след поставяне на ваксината, съдът заявява, че аритмията й е от “неизвестен” източник.

Делото на Тарсел е отнесло случая директно на Департамента по здравеопазване и след осем години  борба те са получили 22-страници решение от съдия Мария Елън Козтър Уилямс.

Съдия Уилямс заявява:

Предложението за преразглеждане на случая е прието. Решението на Ваксинния съд, с което се отказва обезщетение, е АНУЛИРАНО, а делото се отнася до Ваксинния съд за по-нататъшно производство в съответствие с това решение …

След осем години борба за справедливост, най-накрая Тарсел получава следното решение от Кристиан Дж. Морган /Special Master на Ваксинния съд/ :

Съгласно Съда, г-жа Тарсел има право на обезщетение. Страните трябва да предвидят, че скоро ще бъде издадена отделна заповед за нанесени щети.

Сега, след като съдът потвърди, че ваксината срещу Gardasil убива хора, къде е националното медийно отразяване? Къде е общественото мнение?

Автор: Lance D Johnson, Natural News
Превод: Био Поглед

ПО ТЕМАТА:

д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК!

⚠ ВНИМАНИЕ ⚠ (Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините (за споделяне)

 

 

Последни от Свят

Брекзит в 2 снимки

Loading... ПО ТЕМАТА; Един малко известен ФАКТ; Кралицата на Великобритания можеше да отмени резултатите от
Отиди Горе