The Bulgarian Times

Рекорден брой американци искат да напуснат САЩ завинаги

в Свят
Loading...

Рекордните 16% от американците посочват, че искат да напуснат САЩ завинаги, според ново проучване на Gallup за 2018 г. Желанието за бягство е значително по-високо при президента Доналд Тръмп, отколкото при двамата му предшественици.

При администрацията на Обама 10% от американците съобщават за желание да се преместят в друга държава за постоянно в сравнение с 11% по време на администрацията на Джордж Буш.

Жените също така са по-склонни да избягат от САЩ, като през 2018 г. това са 20% в сравнение с 13% от мъжете.

Делът на мъжете и жените, които искат да се преместят, не се различава при президентите Обама и Буш.

По-вероятно е по-младите хора да споделят тези настроения, като 30% от 15-29-годишните казват, че искат да напуснат страната за постоянно. Разликата между половете е още по-изразена сред тази възрастова група: 40% от жените под 30-годишна възраст твърдят, че искат да се преместят, в сравнение с 20% от мъжете.

Освен това 19% от 30-49-годишните и 8% от хората на възраст 50 и повече години са готови да съберат багажа си.

Експерти от Галъп заявяват, че американците са по-склонни да напуснат страната, ако не одобрят работата, която Тъмп прави като президент.

Като цяло 22% от американците, които не одобряват работата на Тръмп, твърдят, че искат да се преместят в сравнение със 7% сред одобрилите дейността му. 19MIN.BG

Удостоверението за раждане на Барак Обама е фалшиво

Барак Обама призна, че ”жена” му в действителност е травестит на име ”Майкъл”

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе