Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Работа-мечта: Луксозен курорт на Малдивите търси книжар

в Любопитно

Филип Блекуел, който преди това управлява британската верига за продажба на книги Blackwells, търси свой наследник за позицията, която може да се определи като “най-добрата работа в света”

Успешният кандидат ще работи в книжарница в еко курорта Soneva Fushi на Малдивите, където нощувка в една от вилите струва до $26 000 на вечер.

В допълнение към предлагането на литературни произведения на богатите гости, от книжаря ще се изисква да поддържа “забавен и оживен блог” за своя опит като пътешественик и да води курсове за творческо писане. Сред изискванията е също да се премести да живее наблизо до курорта и да остане на позицията поне за 3 месеца.

Разположен на 30-минути от международното летище Мале, Soneva Fushi се намира в Биосферен резерват Baa Atoll на ЮНЕСКО и разполага с редица петзвездни вили по белия пясъчен плаж. В книжарницата ще има много книги за местната история, както и популярни заглавия.

Заплащането е почти символично, признава Блекуел, но за сметка на това този, който получи работата, ще може да извлече много други ползи от контактите си с гостите и пребиваването си в курорта.
Новини Лондон

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе