Реклами

Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Проф. Иво Христов: Геополитическата карта на света за 2019 година (ВИДЕО)

в България/Свят

Проф. Иво Христов: Тръмп е първият американски президент, който си изпълнява предизборните обещания

Българският политически елит има вина за циганския произвол.

Това заяви юристът и социолог проф. Иво Христов в предаването „Лице в лице”.

Той припомни, че още миналата година е прогнозирал, че циганите ще станат детонатор за взривяване на държавата.

„Тръмп е първият американски президент, който си изпълнява предизборните обещания. Каза, че ще излезе от Сирия – направи го, каза, че ще излезе от Афганистан. Каза, че САЩ ще се преориентира към Далечния изток и го прави – за добро или лошо. Ограничи мигрантите и се опитва да сложи стена. Въпреки неуспеха на междинни избори, той продължава своя курс. Зад него стоят много силни хора – от политическия и икономическия спектър”, посочи социологът.

Порошенко обяви създаването на автокефална православна църква в Украйна

Юристът коментира и напрежението между Украйна и Русия. По думите му, ако Петро Порошенко не остане на власт, ще дойде политик като Тимошенко, който ще провежда същата политика.

„Македония бива засмуквана от демографския албански миниколос. Съчетано с турския колос, познайте какво ще се случи с нас – демографска трагедия. България си отива. Когато фактите говорят и най-отчаяните либерали трябва да мълчат”, каза Христов.

„В България върви отрицателна селекция на управленския персонал. Достигнали сме дъното, но мисля, че може да продължим и още по-нататък. Има тенденция на върха да се изтласкват все по-неграмотни, некомпетентни и невиждащи дълбочината на проблема хора. Това е резултат от цялостното състояние на системата”, каза Христов.

Проф. Иво Христов за циганите и националната сигурност (ВИДЕО)

 

Loading...
Реклами

Последни от България

Отиди Горе