Присъдата над шибаната „Европредседателска“ България!: Да заколиш майка си от мизерия и безпомощност и да си теглиш ножа!

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Прочетете това задължително!:

66-годишна жена закла майка си и се опита да се самоубие. Трагедията е станала в Лом. Иванка И. е в критично състояние с тежки прорезни рани по гърдите, в областта на сърцето и шията.

Тя е настанена в реанимацията на местната болница. Докторите се борят за живота й и вече е стабилизирана. Майка й Екатерина Г. е издъхнала на леглото в дома си. Мъртвата и дъщеря й са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка.

 В събота 62-годишната В.И. е подала сигнал, че в лятната кухня в дома на майка си е открила сестра си седнала на пода с прорезни рани в гърдите и шията, а майка си заклана и мъртва на леглото. По първоначални данни възрастната жена от няколко месеца била на легло. Бабата се залежала след падане, при което счупила таза си, разказват съседи. За нея се грижела по-голямата й дъщеря Иванка. Дните и нощите на баба Екатерина минавали в болки и мъки.

Двете жени се гледали с пенсиите си, които едва стигали за най-необходимото. Иванка не можела да си позволи да купува скъпи обезболяващи за страдащата си майка. Съседи разказват, че жената буквално изнемогвала и се била предала от бедност и мъка, като дори споделяла, че е готова да направи нещо, за да спаси и себе си, и бабата. По непотвърдена информация Иванка е оставила писмо, съобщи Конкурент. Криминалистите изчакват тя да се позакрепи, за да я разпитат.

Вие гледали ли сте майка си, тежко болна на легло?

Вие обгрижвали ли сте майка си, неподвижна, на легло от месеци, или години, без да имате пари за болногледачки, без да можете да си позволите частни услуги, защото държавни такива са кауза – пердута?

Вие знаете ли как се гледа болна възрастна жена на легло, от месеци, или години, обездвижена, а след счупване на става, в повечето случаи, отключваща и деменция или Алцхаймер?

Вие знаете ли каква БЕЗСИЛНА ЯРОСТ ви обзема от мизерията, от безпомощността ви и от изсмукването на силите ви като с центрофуга?

Вие знаете ли как се гледа майка на легло – само с две пенсии в тая „европредседателска“ България?

Вие знаете ли какво се случва с нервната система, с психиката на дъщеря, която НЯМА ИЗХОД – защото не може с двете пенсии не само да купи обезболяващи – чувате ли, само обезболяващи!!! – а да купува храна, лекарства, да плаща сметки и още, и още, и още…?

Аз знам какво е. И то при положение, че работя. И РАЗБИРАМ тази жена, която е хванала ножа и е приключила с майка си, забила го е после в гърдите си, но силичките и очевидно не са стигнали, да забие ножа по-дълбоко, че да приключи от раз и със себе си, и е оживяла!

Само който не е минавал през подобен АД, не е опознал вировете на човешката душа и психика, които като докрай опънати струни, идва миг, в който се късат!

БЯСНА СЪМ! РАЗБИРАТЕ ЛИ, БЯСНА СЪМ!

ЗАЩОТО УТРЕ, АКО ОЖИВЕЕ ТАЗИ СРИНАТА ЖЕНА, КОЯТО СЕ Е ОТДАЛА НА ГРИЖИТЕ ЗА МАЙКА СИ, ЩЕ БЪДЕ СЪДЕНА ЗА … УБИЙСТВО!

Защото в бездушните буквички и алинеи на закона никъде не пише, че МИЗЕРИЯТА, ДО КОЯТО Я Е ДОКАРАЛА ТАЗИ ДЪРЖАВА, Е ВИНОВНА ЗА ЗЛОВЕЩОТО ОТЧАЯНИЕ – ДА УБИЕШ МАЙКА СИ И СЕБЕ СИ!

ТОВА Е ИСТИНСКАТА ПРИСЪДА ЗА ШИБАНАТА НИ „ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСКА“ БЪЛГАРИЯ!

Веселина Томова, 
АФЕРА.БГ