Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Президентът Тръмп мачка трансджендърите, американската либерална преса ужасена

в Свят
Loading...

Американската либерална преса бие тревога: Доналд Тръмп отменя цялото наследство от Барак Хюсеин по отношение на едно от най-нещастните малцинства – трансджендърите.

За по-малко от две години от мандата си, Тръмп върна много назад развитието на този изключително прогресивен аспект на евроатлантическите ценности: през февруари 2017 г. бяха отменени тоалетните за трансджендърите, през август – правото им да служат в американската армия, активно се обсъжда от администрацията и идеята да бъде премахната въобще думата “джендър” от всички документи на ООН, в които е била внесена от предишната администрация на Барак Хюсеин.

А тези дни, администрацията на президента Тръмп се била заела вече и със “светая-светих” на третополовите – в. “Ню Йорк Таймс” – главният рупор на анти-Тръмп опозиция на рептилите е разобличил намерението на Белия дом ДА ВЪЗСТАНОВИ СТАРАТА ЮРИДИЧЕСКА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ЧОВЕШКИЯ ПОЛ – ПОЛОВАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ БЪДЕ УСТАНОВЯВАНА САМО ПРИ РАЖДАНЕТО ИМ – ВЪЗ ОСНОВА НА ПЪРВИЧНИТЕ ПОЛОВИ ПРИЗНАЦИ, респ. американското правосъдие ще признава занапред само два пола – мъжки и женски, без никакви джендъри.

Трансджендърите в САЩ и по целия свят са изразили в тази връзка дълбока загриженост. Подкрепила ги е и цялата лява гмеж – от холивудските “звезди” до демократичните и прогресивни журналисти вкл. решителен протест срещу продължаващия поход на Тръмп срещу трансджендърите са изразили и 50-те най-големи американски IT-корпорации – Apple, Google, Facebook, Microsoft, IBM и т.н. “ТОВА, КОЕТО ВРЕДИ НА ТРАНСДЖЕНДЪРНИТЕ ХОРА, ВРЕДИ И НА НАШИТЕ КОМПАНИИ”, – се казва в съвместното им изявление по темата. Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

ПО ТЕМАТА:

В САЩ обявиха съществуването на 31 пола. Глоби от $ 250 000 за неспазване на наредбата

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Барак Обама призна, че ”жена” му в действителност е травестит на име ”Майкъл”

 

 

Последни от Свят

Отиди Горе