Предсказанията на Hal Turner за 2018: Войната ще бъде невъобразима. Тя ще донесе разрушения и смърт

в Свят
Loading...

За всички анализатори важи една обща препоръка : „да не се публикуват подробни прогнози“, но обстоятелствата са такива, че трябва да го направя. Прогнозите ми за 2018 г. са, както следва:

1) Съединените щати ще участват в множество значителни военни  действия срещу Северна Корея. На първия етап войната ще бъде дистанционна, което предполага нанасяне на удари само с ракети и от въздуха. Войната ще започне до 20 март 2018 г.

2) Северна Корея ще отговори на американските военни действия с ракетни удари срещу Гуам, Южна Корея (Сеул), Япония (Токио) и по континенталната част на САЩ.

3) След изстрелването на  тези ракети Съединените щати, Южна Корея и Япония ще обявят война на Северна Корея.

4) Китай ще спазва своя Договор за защита на Северна Корея. В резултат на това ще започне  сериозен военен сблъсък между Китай и Съединените щати както в Северна Корея, така и в околните морета. САЩ вероятно ще загубят два самолетоносача.

5) Северна Корея  ще активира клетките на своите „спящи агенти“, базирани в Съединените щати. Тези диверсанти ще започнат да атакуват инфраструктурата на страната: петролни и газопроводи, резервоари с гориво, транспортни магистрали, водохранилища и електрически мрежи.

В резултат на това в САЩ ще започнат мащабни и дълги прекъсвания на тока, ще бъдат прекъснати доставките на храна в градовете, ще започнат  проблеми с  питейната вода.

Това обаче ще бъде само началото, тъй като едновременно с физическото въздействие върху инфраструктурните съоръжения,  Северна Корея ще използва химически и биологични оръжия. САЩ ще бъдат изправени пред епидемия от антракс и едра шарка.

6) Освен отбранителните операции в Корея, Китай ще предприеме офанзивни стъпки и на други фронтове, като разгърне войските си в Тайван. В резултат на това САЩ ще се сдобият с още  един театър на военни действия.

7) Като се възползва от благоприятното стечение на обстоятелствата за Делхи, Индия ще реши да сложи край на териториалния си спор с Китай, докато  Китай е зает с военни спорове със Съединените щати.

8) В отговор Китай ще обяви война на Индия.

9) Пакистан също  ще се възползва от тази ситуация и ще реши да сложи край на териториалните спорове, като обяви война на  Индия.

10) Турция също няма да остане бездейна и ще се опита да укрепи позициите си в Сирия. В отговор Русия ще се намеси и Турция ще бъде смазана с ужасен удар.

11) Истанбул ще се опита да прибегне до помощ от НАТО, но в Брюксел  ще кажат, че сега просто ще наблюдават ситуацията.

12) Украйна ще се разпадне окончателно, в резултат на което Русия ще погълне цялата й територия на изток от Днепър. На  това НАТО вече няма да замълчи и ще въведе войски в Украйна.

13) Когато войските на НАТО започнат офанзива в Украйна, Русия ще атакува съюзниците по фланга, като поеме контрола над балтийските държави.

14) Литва, Латвия и Естония ще потърсят помощ от НАТО ….

На всеки един от тези театри ще бъде използвано поне веднъж ядрено оръжие. Ще бъдат използвани ядрени оръжия:  Северна Корея, САЩ, Китай, Русия, Индия, Пакистан, а вероятно и европейските съюзници на Америка в НАТО – Великобритания и Франция ще  използват ядрени оръжия, след като Русия превземе  Балтийските страни.

Към това време, когато страните се навоюват и се договорят за всичко, световната икономика ще се окаже в развалини. Всички публични задължения един към друг, всички търговски ангажименти ще бъдат отменени, тъй като ще престанат да съществуват обектите на юридическите договори – валути, корпорации, фирми, и така нататък. Разбира се – ще настъпи  световен глад.

Това са моите прогнози.

Страшно, нали?

Но какво аз мога да кажа тук? Всички тези неща са потенциални и скоро ще бъдат възможни. Затова помислете какво бихте могли да направите сега, за да се подготвите за оцеляване. Времето за маневриране е доста малко, затова препоръчвам да действате бързо. / НЕПОЗНАТО

https://bultimes.com/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F/

Офицери от САЩ твърдят: Извънземните вече са тук! (ВИДЕО)

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе