Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Предлагат 1000 бесилки в първата година, анулиране на държавния дълг и концесиите, само български имена за бебетата…

в България
Loading...
Политически проект Партия за Абсолютен Рестарт се появи във Фейсбук.

Ето какво пише в представянето и:

 

“Партия за Абсолютен Рестарт е виртуален политически проект, който цели “пълно зануляване” на настоящата пропаднала държава и изграждане на нова, от абсолютното нищо.
Ние предлагаме:
1.Връщане на смъртното наказание, и в рамките на 1 година присъди и ефективно изпълнени “бесилки”, за 1000 политици, олигарски, едри бизнесмени, и всякакви подобни боклуци.
2.Излизане от НАТО, ЕС, ООН, МВФ, и всякакви подобни организации за поробване на народите от корпорациите.
3.Развитие на затворена икономика с външна търговия само за стоки и услуги, които не можем да произведем сами.
4.Абсолютна свобода на дребния бизнес и работниците, които според нас, са едно и също нещо. Никакъв данъчен тормоз, ХЕИ, общини, кметове, инспектори, мутри и пр. Свобода народът да работи.
5.Тотален държавен контрол над едрия бизнес, монополите, банките и корпорациите. Всички естествени монополи следва да са държавни.
6.Анулиране на всякакви бандитски приватизации и концесии – ресурсите на България са български, а не на канадски, американски или английски “инвеститори”.
7.Насърчаване на раждаемостта на родители със средно образование, както и драстично ограничаване на раждаемостта на родители без образование.
8.Всички новородени следва да носят български имена, а всички бащини и фамилни имена по принцип, следва да завършват на “ов” и “ев”.
9.Въвеждане на 2 класа гражданство. Единият клас ще има право да гласува, но ще изисква определен образователен ценз, както и липса на друго гражданство. Всяко лице с чуждо гражданство няма право да гласува, както и неграмотните и отказващите да учат.
10.Анулиране на дълговете, натрупани от марионетните правителства в последния четвърт век.
11.В тази последна точка ще опишем какво НЕ обещаваме – няма да вдигнем пенсиите, защото държавата е разграбена. Няма да има социални помощи, дори ще ги намалим. Няма да има раздуване на държавни разходи, дори ще има свиване, защото държавата е банкрутирала и трябва да започне да се изгражда “на ново”. Няма да правим коалиции с никого, защото всички други партии предвиждат запазване на настоящата България, т.е. на колониално-марионетната пародия. Ние искаме само и единствено “АБСОЛЮТЕН РЕСТАРТ”…

Не се считаме за особено важни исторически, нито си вярваме прекалено. Ние не сме политици, и никога няма да бъдем. Ние сме идиоти, дето още си вярват, че спасение е възможно…”
Фейсбук-групата на проекта е тук:
//www.facebook.com/groups/516976425388393

Последни от България

Отиди Горе