Пореден абсурд в България! Арестуваха лидера на „Национална Съпротива“

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Уважаеми журналисти, за пореден път в България властва корупцията и несправедливостта! Става въпрос за ареста на Благовест Асенов от „Национална Съпротива“ на 12.09.2017 г.

Преди няколко месеца ние бяхме информирали обществеността какво се случи, когато бяха арестувани Благовест Асенов и Тодор Тотев. Затова желаем отново да ви припомним, за да спрем този абсурд!

В началото на годината с нас се свърза жена на име Първолета Радославова, която ни разказа как е била рекетирана от група араби и цигани на работното й място в района на „Лъвов мост“. Когато Благовест и Тодор отиват за пореден път в офиса й, за да проверят лично цялата ситуация, те стават свидетели как циганинът Васко Стефанов рекетира Първолета. Те моментално се намесват и извеждат Васко Стефанов от офиса, завеждат до полицайската патрулка намираща се отсреща. След като обяснили на полицаите, че въпросното лице рекетира Първолета (която до преди тази случка е била пуснала 4 жалби в полицията срещу Васко), полицаите отвеждат всички в районното, за да дадат показания. Задържат за 24 часа Благовест и Тодор и освобождават криминално проявеният рекетьор.

Още тогава ние реагирахме и писахме, че се спуска чадър над това лице и някой има интерес виновният да стане невинен. Припомняме, че след тази случка организирахме няколко протеста срещу незаконните имигранти в района на „Лъвов мост“, като на тях присъстваха около 2000 души! Също така направихме и собствено разследване в района, в което показахме къде и кой издава фалшиви документи на имигрантите и ги снабдява с наркотици. За съжаление полицията не провери нашето разследване и продължи да спуска чадър над главните действащи лица.

На 12.09.2017 г. стана най-големият абсурд в тази връзка! Оказа се, че полицията е повдигнала обвинения срещу Благовест, Тодор и Първолета! Като дори задържа Благовест за 72 часа и ги обвинява, че във въпросния ден са нарушили общественият ред, а Васко Стефанов е бил жертва! Нито една от жалбите на Първолета не е била отразена и от потърпевшото лице, те я превръщат в престъпник!

Молим българските журналисти да проверят цялата ситуация и да дадат гласност, защото за пореден път справедливостта ще бъде с умисъл отнета. Ние сме готови да представим събитията с подробности, за да не се получат неясноти.

Предоставяме ви отдолу и няколко материала, които са по темата и биха били от полза.

https://www.facebook.com/100000992668288/videos/vb.100000992668288/1548797255163348/?type=3&theate
Благовест Асенов разказва за въпросната случка.

https://bultimes.com/arestuvaha-lideri-na-natsionalna-saprotiva/
Първият арест.

Разследването за района на Лъвов мост

За повече информация и въпроси:
0876148881 – Николай Йовев