Пол Крейг Робъртс: До Армагедон остават две минути и половина

в СВЯТ

Готови ли сте да умрете? Ние с теб ще умрем скоро, и не от старост, а защото нашите съграждани са толкова глупави, невежи и с промити мозъци, за да вярват в лъжата, която ни води към сигурна смърт. Това ни казват  ядрените учени. И са прави.

Можете ли да разберете този абсурд? Президентът Тръмп е подложен на пълномащабна атака от военно-отбранителния комплекс, американските медии, демократическата партия и много републиканци, такива като републиканския сенатор от Южна Каролина Линдзи Греъм, сенаторът републиканец от Аризона Джон Маккейн, просто защото президентът Тръмп иска да намали опасното напрежение между двете най-големи ядрени сили.

Кое обяснява пълната липса на загриженост за собствения им живот на хората от Южна Каролина и Аризона, които изпращат в Сената, и продължават да изпращат в Сената двама дебили, които са решили да провокират война между САЩ и Русия?

Това би трябвало да ви накара да замръзнете, защото бихте могли да зададете същия въпрос във всички 50 щата и в почти всички избирателни райони…

Можете да зададете същия въпрос и на дома, известен като „американски медии.“ Скоро никой няма да е жив за да публикува или да чете заглавията за войната, която те насърчават.

САЩ и останалата част от света заедно с тях, заедно с целия живот на Земята, се насочват към гробовете си заради пълния провал на ръководството на САЩ.

Какво се случи с американците, защо не могат да разберат, че всеки „лидер“, който провокира война с най-голямата ядрена сила, трябва веднага да бъде признат за душевноболен?

Защо американците седят пред Телевизора всяка вечер, като поглъщат лъжата, която ги води, без никакво съмнение, към смъртта им?

Америка потъва и влачи след себе си целия свят.

Източник: Paulcraigroberts.org
Превод: Непознато

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Пол Крейг Робъртс е бивш финансов министър на САЩ в кабинета „Рейгън“