Покаяние на равина Йозеф Цви бен Порат пред руския народ… (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА

Ние превзехме Русия и избихме 30 милиона образовани руснаци! Ние създадохме марксизма и ленинизма. Евреи-комунисти извършиха Руската Революция. Израел е страна на расизма и фашизма. Ние сами за всичко сме си виновни и трябва да знаем, защо ни гонят.

Ние мъдреците ги възседнахме да ги управляваме. Ние завладяхме Германия (и целия свят! Г.С.). Ние навсякъде насаждахме нашата култура, в театрите и в музиката (чалгата). Немският Вагнер (също евреин) се обяви против нас, и ние го забранихме, и го обявихме за антисемит. И съвсем от скоро, отново е разрешен в Германия.

Менделсон премина в християнството и кръсти своя пет годишен син. Ние казвахме на немците (и на света), че еврейската култура (която им натрапихме), е германска. Ние обещахме да убием германския народ, и нас справедливо ни гонеха. Ние сме виновни. Ние трябва да плачем (т.е. да се каем). (И той наистина плаче)…“

Руският президент Путин (евреин), и командващите го евреи!

Източник: //3rm.info
Превод: Григор Симов

Вижте видеото (на еврейски, със субтитри на английски):

 

ПО ТЕМАТА:

Чифут до чифута мила моя майно ле!

ЕС има парламент,който командва държавите-членки.Но него го командва ЕК(европейска комисия).Тя е от трима души(Туск,Лагард и тоя Шулц втория отляво надясно на снимката.Тях ги назначава еврейската банка-тия другите от снимката.Тях пък ги назначава МВФ.Тях пък ги назначава Федералния резерв(Бернарке,преди беше Гриспиин).Него пък го назначават триумвирата Рокфелер, Морган и Карнеги.А те целуват ръка на Ротшилд.А Ротшилд целува ръка на всемогъщия жрец,чието име не знам.Но знам, че е назначен от Яхве-(Сатана).
Сега ясно ли е?
Нее.Знам.Но поне едно да е ясно.В България от никой,нищо не зависи…
Европейският Съюз (ЕС) е регистрирана като ЧАСТНА КОРПОРАЦИЯ (Europa Inc.), като основните акционери са Европейската Комисия и BeNeLux ( 40 %) и Съюза на Кръглата Маса на европейските индустриалци (ERT- European Road Table/60%) с борд на Директорите шефа на Волво, Сименс и още един французин, който почина преди 2 години! А най-интересното е, че повечето членове на ERT са членове и на Клуб Билдерберг (NWO), които са подвластни на същия този пирамидален триъгълник Рокфелер, Морган и Карнеги! Веригата е много дълга…