Познавам 3-4 яки соросоиди, които като минаха 35 години, станаха патриоти и русофили, Сорос ни подрива чрез младите и наивни

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Пазете децата си от Сорос! Той ги дебне, докато са млади! Това е толкова важно, колкото са частните уроци и влизането в СМГ!

Това, което съм написал в заглавието, е съвсем вярно. Опира се на факти.

Няма да споменавам имена, но съществуват такива хора.

И те са доказателство за нещо, наблюдавано от хилядолетия – по-младите са революционно настроени, понякога до глупост, а като остареят – минават на консервативни и разумни позиции.

Нарича се “жизнен опит”.

Искам да кажа – родители, внимавайте какво става с децата ви, докато са млади. Възпитавайте ги, и ги предпазете от Сорос, “Америка за България”, “Фулбрайт”, “Конрад Аденауер” и всякакви подобни подривни организации. Тяхната цел са именно младите, които могат да ползват, докато са млади.

Тези, за които ви говоря, действително бяха яки соросоиди. САЩ, Америка е №1, демокрация, Русия е комунизъм (въпреки че тя е супер див капитализъм отдавна), американските войски трябва да бъдат полицай на света, свободна пазарна икономика трябва да има, да си отворим икономиката за конкуренцията, чуждите инвестиции са най-важното нещо…

Сега ги гледам, станали едни яки русофили и патриоти. Кълнат Сорос, повръща им се от него…

И това не е защото са “обърнали палачинката” и са депутати или политици от друга партия. ТЕ НЕ СА НИТО ДЕПУТАТИ, НИТО ПОЛИТИЦИ. Обикновени хора са.

Но са пораснали, родили са им се деца, имат семейства, виждат в по-пълна степен реалността.

И виждат пагубното влияние на Запада, който ни е превърнал в дойна крава за всичко – от човешки ресурс, през банките, до сметките за вода.

Паразитните фондации правят кампании и “пърформанси” основно за млади хора. Защото са по-лесни за манипулация. Като ги поканят на едни коктейли, дадат им стипендии, пратят да ги учат в САЩ, и светът става техен. Светът изглежда по-лесен, отколкото е в действителност. Тези млади хора си мислят, че за всички ще има като за тях, ако следват каквото кажат “американците”. Те го вярват! Те не го правят от омраза към България! А от заблуждение!

Много са хитри американците. Получава се нещо от типа на “ранното забогатяване” на децата – филмови звезди. Получават милионите на готово, главозамайват се, и след това пропадат.

Чрез фондациите, САЩ и неолибералният елит правят същото с нашите деца.

Главозамайват ги.

А цената на “пърформансите” я плащат родителите им – като дойдат сметките за вода и ток, данъците, и като трябва да купуват Ф-16 по 200 милиона единия.

От един-единствен самолет, САЩ ще изкарат повече, отколкото дават на всичките си фондации за цяла година в България! Не са си направили зле сметката – омайвай младите, прави шоу-продукции, протести, манифестации. Накрая ще си продадеш самолетите.

И тока от американските централи ще ти платят. И войски в чужбина ще ти пратят да воюват за теб.

Но всичко това е докато са млади.

После помъдряват и виждат Истината. Която не е на Запад. Тя е в България!

Всъщност, ако се вгледате, дори все още служещите на западняците срещу пари, и те са помъдрели. Колко соросоиди се наместиха за преподаватели във ВУЗ! Защо?

Ами защото са видели, че стипендията от фондацията САЩ могат да ти я спрат по всяко време. А службата във ВУЗ е стабилна. Гарантира един нелош месечен доход, спрямо доста малкото вършена работа. Добра база, от която да си гледаш семейството.

А стипендията отгоре – докато плащат американците, ще правим каквото казват. Ако спрат да плащат, няма да умра от глад.

Същите тези, докато бяха по-млади, караха САМО на стипендии. Защото не разбираха реалността и мислеха, че светът е техен, и е ЛЕСЕН!

Помъдряващите се губят за Сорос. Но той вече е поел следващото поколение. Така работи системата. Превземи образованието, студентите, използвай ги до към 30. После внимавай.

След 35 е съмнително някой още да ти вярва. Ще останат само тия, на които плащаш редовно, т.е. отношенията стават чисто професионални. Няма идеализъм и наивност, които да използваш евтино.

За да не позволим това, единствената преграда са родителите. Училището вече е превзето. Но родителите, семейството, те могат да внимават.

То заради това и са всички атаки срещу семейството, повечето от които успешни. Ако отговорността за децата мине от семейството към някаква държавна Агенция, то тази Агенция можеш лесно да я купиш. Както си купил всичко друго. Но докато е в семейството, то е заплаха.

Засега семейството все още не е разбито, но истината е, че доста родители са не достатъчно внимателни.

И ГОВОРЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА ОТЛИЧНИЦИТЕ, А НЕ НА ДВОЙКАРИТЕ. Точно там е пропускът. Амбициозните родители, които заставят децата си да учат и да са примерни. Но не ги подготвят за това да не са наивни.

Точно тези деца са жертвата. Като се появи фондацията, и им внуши, че доброто и прогресивното е да служиш на Сорос, и тези деца “кълват”. Те са нахъсани и активни, борят се да научат нещо, да се изявят.

Лесна плячка.

Защото родителите мислят за оценки и матури, за уроци, но не и за защита срещу неолибералите. Почти никой родител на отличник не мисли по този въпрос. Обаче “ония” мислят.

Защитата от подривни НПО и манипулации над децата следва да е първа грижа. Точно толкова важна, колкото частните уроци и това детето да е в СМГ.

Иначе подаряваме един войник на врага, поне за времето, докато войникът помъдрее сам…

Добри Божилов, Komentari.com

ПО ТЕМАТА