The Bulgarian Times

Под платото Гиза се намира огромна подземна стълба

в Свят

Египетски военни археолози десетилетия наред копали под Гиза в най-строга секретност

Преди няколко месеца СМИ В някои страни от Близкия изток съобщиха, че египетски археолози открили под платото Гиза мегалитно съоръжение – огромна стълба, която влиза под земята. Тя се намира в тунел, който сякаш е изсечен във варовика. Измислените версии, които сочат, че каменните блокове са обработени по някакви древни технологии, за широката общественост изглеждат напълно убедително.  Разкопките, които били засекретени, продължили много десетилетия и не е ясно какво са търсели там египтяните или онези, които са над тях.


Какво се крие зад артефактите под платото Гиза


Първата версия се основава на споменатите от Херодот подземни архиви на египетски жреци с тайни, които им дали боговете, праотците или да речем, представители от Атлантида. 
Втората версия се опира на по-съвременни източници – на твърденията на американския пророк Едгар Кейси, който твърдял, че под Гиза не се намират някакви музейни артефакти, а действащи машини и механизми на тези богове, или праотци, че там са скрити дори т.нар. Звездни врати. Масивната стълба води в някакво огромно и много важно за целия свят, а не само за Египет и египетските археолози, подземно хранилище. Затова изнесените оттам артефакти ще останат за широката общественост тайна, скрита зад седем печата. Според Едгар Кейси тази грандиозна находка в Гиза може да стане предвестник на третата световна война, която ще пламне най-напред в Близкия изток.  „Когато Сфинксът проговори, светът ще свърши.“ – тази загадъчна фраза се среща в някои древноегипетски текстове.  Оказва се, че египетските археолози и стоящите зад тях силни на деня не само са открили „Звездните врати“, но и безцеремонно са „почукали“ на тях. На платото Гиза се намира Хеопсовата пирамида – едно от седемте чудеса на света. Фараонът, построил това уникално съоръжение е Куфу. Името Хеопс му дали древните гърци. Фараонът живял преди 4500 години и всичко, свързано с него, е обвито в тайни.  А може би стълбата под Гиза води направо в преизподнята… 

Издaтeлcтвo“Рacпep“

ПО ТЕМАТА:

Има ли тунели под пирамидите?

Има тунел под Гиза. Никой не знае кога е изграден, или как.

А космически кораби?

Въз основа на събраната през 1920 и 1930 информация за наличието на тайна стая под пирамидата, беше проведена експедиция. В по­късните години създадоха оборудване, слязоха в пирамидата и намериха тази метална врата на 500 фута под основата на пирамидата. Откриха и други врати. Вратите използваха звуков код. Намериха стая с над 30 000 записани диска и извънземно оборудване. Направиха снимки на дисковете. Египетското правителство не позволи да бъде изнесен никой от тях. Дисковете бяха дешифрирани. Те описваха възхода и упадъка на цивилизациите за около 100 000 години назад. Тази извънземна група построила стаята, а след това построила над нея пирамидата. Нямаше НЛО, но там на три нива беше складирано много оборудване. Фотографираха над 2 700 диска. Според един от Въздушната База, копията от дисковете са в сейф в базата Къртланд АФВ, Ню Мексико. Не искат публиката да знае за тази информация…:

За първи път Сивите осъществяват контакт с член на световно правителство през 1933 г. в Германия. Те обаче се отказват от немското правителство, защото то вече се е посветило на сътрудничество с групата Гиза – ренегатска организация от извънземни, установили главната си квартира под платото Гиза в Египет. Te били главно Плеядианци. Били сами, вършели си тяхната работа. Ащар, Комигал, дори Йехова били част от тази група за известно време. Те дошли тук, за да си играят на Господ с нас. Хората ги боготворяли, защото използвали напреднали технологии…:

През 1961 година КГБ задействали топсекретна програма, чиято цел била да се открие извънземна технология. Кулминацията на секретния проект била намирането на тяло на извънземен на 13 000 години, което се намирало в гробница в платото Гиза в Египет…:

Подземният свят на Гиза:

Последни от Свят

Отиди Горе