Подкрепям Орбан и Вишеградската четворка в борбата срещу ръководството на ЕС и Сорос

в Свят
Loading...

“Списъкът на Сорос” най-накрая дава отговор на въпрос, който редовно се появява в споровете за политиките на ЕС – какво заставя европейските органи да играят срещу собствените си граждани и техните интереси?
Отговорът се изясни-това е корупцията, с която Сорос-захранва европейски и национални политици успешно да лобират за проектите му. Всякакви опити на лидери и здрави сили на държави се натъкват на съпротива от своя корумпиран от грантове елит. Задължителна за грантовиците е и антируската истерия.
Сега дори лидерите на национални държави като Виктор Орбан губят конфронтацията с мрежовата структура на Сорос. Европейският парламент е пренаселен от агентите на “Отворено общество” и е сериозно насочен към приемането на плана на милиардера за “покана” на милиони мигранти в Европа.
Зад фасадата на европейската демокрация се крие структура, наподобяваща феодализъм. Леви и десни политици се кълнат във вярност към Сорос и служат на интересите му. В този случай интересите на европейското население не се вземат предвид. Въпреки всичките си фиктивни свободи и права, европейските народи остават толкова безсилни срещу Сорос и Отворено общество, колкото са били средновековните хора.

Благодарение на дългогодишния враг на Сорос – унгарският премиер Виктор Орбан – списъкът “Сорос” отново стана публично достояние. В този списък са депутатите от Европейския парламент, които лобират проектите на унгарския евреин да променят законодателството на ЕС от подаването му.
В досиетата “Отворено общество” се събират, както никому неизвестни парламентаристи, така и мастити европейски политици, като Мартин Шулц (доскоро той беше председател на Европейския парламент) или бившият министър-председател на Белгия, Ги Верхофстад.
През последните няколко години Орбан прави очевидни усилия да се бори със “равенството между половете и браковете между лица от същия пол” и Орбан прокара изменения в унгарската конституция, че страната е “обединена от Бога и християнството”, а “бракът е съюз на мъж и жена”.
Сега има конкретно доказателство, че Сорос влияе на вземане на решения в Европейския съюз: хакери от DCLeaks публикуваха методиката на “Отворено общество” – любимото дете на Сорос.

Дълъг документ съдържа информация за 226 членове на Европейския парламент, които са лобисти и идеологически съюзници на “Отворено общество”. Те работят всеотдайно за насърчаване на любимите идеи Сорос – уреждането на мигрантите в Европа, гарантиране “равенството между измислените полове”, узаконяването на еднополовите бракове, подриване на православието и православните държави…
Но основната точка на спора са мигрантите. През 2015 г. Орбан заповяда да построи стена на границата със Сърбия, за да не позволи потока на бежанци в страната. Сорос го атакува с критика, и го нарече “диктатор”,като веднага предложи свой собствен план за организиране приемането на мигранти в ЕС. Според него страните от Европейския съюз трябва да разрешават на територията си най-малко един милион бежанци на година, докато горната граница не е установена. Всеки мигрант трябваше да получи годишен социален пакет от 15 хиляди евро годишно и нашествениците да бъдат разпределяни според квотите на страните.
Днес този план се обсъжда в Брюксел. А страните от Вишеградската четворка, които досега успешно са пренебрегнали всички разпоредби относно квотите, водят отчаяна борба срещу ръководството на ЕС и Сорос.
И в края на октомври, комисията на Европейския парламент по граждански свободи, правото и вътрешните работи предложи да се измени законодателството на ЕС и да се определят най-скандалните квоти по държави по плана на Отворено общество. Нещо повече, все още няма горна граница за потока от мигранти в тях. Унгария твърди, че поне 30 “явни поддръжници на Сорос” работят днес в комисията по граждански свободи на ЕП. Не е случайно, че милиардерът (в действителност – обикновено частно лице) се среща с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер на затворени врати и никой няма представа какво се обсъжда.
Като се има предвид осемнадесетте милиарда долара, които Сорос дари на “борбата за демокрация”, неговото “Отворено общество” се превръща в една от най-големите неправителствени организации в света.

Тогава ръководството на Унгария реши да отвори очите на европейците за това, защо Европейският парламент взема такива самоубийствени решения за Европа.
Будапеща действа отново, като PR за документа, публикуван от хакери от DCLeaks “Нашите надеждни съюзници в Европейския парламент (2014-2019 г.)”.

Както добре знаем там Илиана Йотова и Андрей Ковачев лъснаха като водещи соросоиди.
Журналисти приклещиха тогава Андрей Ковачев в Европарламента, той се опита да ги изгони, не позволява да го снимат.
Сред цитираните имена е Моника Маковей от Румъния, гордата герберска еврокомисарка Мария Габриел и Андрей Ковачев от ГЕРБ, Илиана Йотова-БСП, Али Неджми, Кючюк Илхан, Искра Михайлова и Филиз Хюсменова – ДПС.

Илиана Йотова изправи на нокти част от електората на БСП, когато бе предложена за вице. Чии интереси защитава, вицепрезидентът? Ще продължава линията на Росен Плевнелиев?!

Практиката за „купуване“ на лобисти, които да влияят на членовете на ЕП при гласуване, не е нова. Преди време в европейски среди настъпи смут, след като беше разкрито, че тютюневите лобита са използвали депутати, за да представят при дебатите по-благоприятни за тях аргументи.

“Надеждните съюзници” Сорос разделя на “прогресивен”, “умерено напреднала”, “много напреднала” , “напреднали в сърцето си”, както и “проевропейски”, “активно проевропейска” и “изключителен проевропеец.”

Повечето съюзници на Отворено общество се борят за правата на мигрантите, малцинствата и ЛГБТ и за подобряване на репродуктивното здраве на народите.
В превод от глобалистическият жаргон -“Репродуктивното здраве на народите” означава защита на неограничената миграция от страните от третия свят, легализирането на браковете между лица от един и същи пол и борбата срещу раждаемостта в европейските семейства.

Отбелязва приносът в борбата за промяна на закона за миграцията. На този етап, посочват Силви Гийом (френски социалдемократи) и Жана Ламбер (английска “зелена”). Тези достойни дами лобират за реформата на законодателството на ЕС за предоставяне на убежище точно в духа, в който се изисква от Сорос.

Налице е също така точка на подкрепата на ромите – малцинство, на което Сорос даде силен тласък и защита, преди да започне организацията на миграционните потоци от Африка и Близкия Изток.

Сред евродепутатите на Сорос има представители и на десните партии, но ГЕРБ “чупят всички десни” рекорди. БСП въобще не изостават.

Обаче преобладаващото мнозинство са социалдемократи, левичари, еколози и “зелени”.
Те са предимно представители на научната и творческата интелигенция, има много учители. Често те пишат книги, в които съвременният капитализъм ентусиазирано е критикуван. Това не им пречи да работят за един от най-отвратителните капиталисти на нашето време.
В България най-истеричните соросоиди и грантовици са психодесните, защо ли?

Йордан Халачев, ПРЕГЛЕД

 

Последни от Свят

Отиди Горе