Пладнешките обири от ЧСИ и българския СЪД, геноцид върху българските честни и нормални граждани!

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

После искат да не се евакуираме от тази мутренска държава, а да бъдем тук в родината си, но мачкани, ограбвани от българската правосъдна система и силови структури

Резултат с изображение за „о з полк инж кирил стаменов“

«Ха така, опитват се да ме направят донор на ЧСИ и „Топлофикация“ за втори път през няколко месеца за апартамент в София, който не е мой от 2001 г. без уведомление, без призовка, без да присъствам на съдебното дело, без право на адвокатската защита, този път за някакво задължение към „Топлофикация“, при положение, че изобщо не живея в София – живея в Ботевград, отоплявам се на газ, нямам нищо общо с „Топлофикация“ и от 2001 г. нямам никакъв физически достъп и нищо общо с въпросния имот.
С писмо до банките, ЧСИ Милен Бъзински, рег.№838 ми налага запор на всички левови и валутни сметки, както и върху всички вещи, имоти, ценни книжа, парични знаци и трезори в банкови касетки, заради мое „задължение“ от 231 лв. към Топлофикация – София за 2014-2015 година, като въпросният имот напълно го бях забравил, защото не живея там и не е мой от 2001 г.! Наложи се да се обаждам на всички български и чуждестранни правни системи и институции, съюза за защита на инвалидите, Европейския съд за защита правата на човека, да пиша писма и за няколко часа запора ми беше вдигнат, като всички институции и у нас, и чужбина ми обясниха, че е минал срока на давност, а и при положение, че апартамента не е мой и нямам никакъв достъп до него от 2001 г., би трябвало да осъдя с помощта на българските и чуждестранни институции с техни адвокати и юристи за пропуснати ползи в бизнеса ми, сделки с имоти и други… Вие, приятели, да сте чували за осъден български ЧСИ?
А „Топлофикация“ да бъдат така любезни, както са и нагли, да си събират дълговете от истинските длъжници и да не тормозят с помощта на ЧСИ невинни български граждани! После искат да няма ежедневни обири на банки, чейндж бюра, магазини … Ще има и още как след като българските граждани са тормозени и обирани незаконно, без съд, без право на защита, без доказана вина – просто ги съдят в противоречие с всички български, европейски и световни закони…
Ами честита българска съдебна система, честито на всички осъдени без съд, право на защита и доказателства!
После искат да не се евакуираме от тази мутренска държава, а да бъдем тук в родината си, но мачкани, ограбвани от българската правосъдна система и силови структури. Няма как да стане – ще търсим нормална държава, в която да се евакуираме много бързо!
Аре със здраве, но без мен…»

Оз.полк.инж. Кирил Стаменов във Фейсбук

Беззаконието в България | ЧСИ ви дерат, за да плащат на (някой в) държавата да покрива престъпленията им

 

Законосъобразното грабителство 2: Облечени в силата на държавната принуда