The Bulgarian Times

Педерастът Кристиано Роналдо вече е играч на “Ювентус”

в Свят
Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо официално премина в тима на Ювентус, след като от досегашния му клуб Реал Мадрид потвърдиха трансфера. От Кралския клуб не оповестяват трансферната сума, но по-рано днес няколко източника обявиха, че шампионите на Италия ще платят 119 милиона евро, за да привлекат Роналдо.

Все още не са ясни и детайлите около договора на португалеца с Ювентус, но се очаква той да подпише контракт за четири години и да получава по 30 милиона евро на сезон. „Искаме да изразим благодарността си към един футболист, който доказа, че е най-добрият в света и беляза един от най-великите периоди в историята на нашия клуб и в световния футбол. Реал Мадрид винаги ще бъде твой дом“, пише в официалното съобщение на сайта на Реал.

Вече бившият футболист на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо излезе с позиция след трансфера в Ювентус. Официалният сайт на “белите” пусна изявлението му на уеб страницата си минути след новината за напускането му:

“Годините в Реал и в Мадрид вероятно са най-щастливите в живота ми. Имам огромно чувство на благодарност към клуба и града. Мога само да благодаря на всички за любовта и подкрепата, която ми дадоха. Вярвам, че дойде времето за нов етап в живота ми и затова поисках от Реал да се преместя в друг отбор. Моля всички да ме разберете.

Изминаха прекрасни 9 години, които са уникални за мен. Вълнуващ период, изпълнен и с трудни моменти, за
ото Реал винаги държи високо ниво. Имах страхотни съотборници на терена и извън него, с които заедно чувствахме топлата подкрепа на публиката. Заедно спечелихме 3 пъти последователно Шампионската лига и общо 4 пъти за 5 години.

Освен това на индивидуално ниво спечелих 4 Златни топки и 3 златни обувки. Всичко това по време на годините ми в този огромен и изключителен клуб. Реал (Мадрид) спечели сърцето ми и това на моето семейство, така че повече от всякога искам да кажа – Благодаря на клуба, на президента, на директорите, на колегите, на треньорите, на лекарите, на всички служители в клуба, които работят неуморно.

Благодаря още веднъж и на феновете и на испанския футбол. През деветте години в Испания срещнах страхотни съперници, към които изпитвам уважение. Осъзнах, че е време за нов цикъл. Свалям фланелката на Реал, но винаги ще я чувствам като моя, където й да съм.

Благодаря ви и както казах за първи път преди 9 години при представянето си на стадиона – Да живее Мадрид!”

Източник: ГЛАСОВЕ
*заглавието е на редакцията

ПО ТЕМАТА:

Роналдо: Да, гей съм, но съм фрашкан с пари

Последни от Свят

Отиди Горе