Пак полудели общинари: Фандъкова ще напълни “Пирогов” с пациенти… Ортопедични трупчета изпълниха “Графа”…

в България
Loading...

Това наистина е безумно. Като се има предвид колко народ минава от там и колко от тях изобщо не си гледат в краката… ще има доста работа за “Пирогов”…
Борис Луканов, Фейсбук

КОЙ ОЛИГОФРЕН измисли тия ортопедични трупчета?! Или целта е да има осигурени пациенти за Пирогов?! А пък като се загледах пак: АКУЛИ плуват под калдъръма!
Александър Пелев, Фейсбук

Поредното безумие изникна насред ремонтираната ул. “Граф Игнатиев” в столицата. Каменни блокчета със странна форма са разположени през няколко метра насред тротоара. Целта им е неясна, но най-вероятно трябва да е своеобразно заграждение към трамвайните релси. Снимка на абсурдните блокчета се разпространява днес из социалните мрежи. Кадрите веднага предизвикаха вълна от недоволство и комични коментари.

Софийската улица “Граф Игнатиев”, която се ремонтира от юли, вече е частично отворена.

Във Фейсбук Александър Пелев пусна снимка на улицата между “Алабин” и “Гарибалди”. Вижда се, че трамвайните линии са оградени със странни заострени каменни блокчета, които приличат на перки на акула.

По този повод Пламен Пасков коментира във “Фейсбук”: Доколкото разбирам, стил късен колониален фъндупковизъм, от арт-серията “видими резултати”. Съвместно изобретение на архитекта и местната ортопедия. Като се подхлъзнеш на леда през зимата, да може да ти пробие/разбие черепа бързо и качествено, или поне да ти счупи крайниците. Клинична пътека, евроценности и безценности… какво да се прави.”.   ГЛАСОВЕ

КЛИНИЧНА ПЪТЕКА

 

Последни от България

Отиди Горе