Падналата министър енерГЕПИка (ВИДЕО)

в БЪЛГАРИЯ

Ще видите уникално видео, снимано миналата сряда, 25-ти юли, малко след като НЕ бях допуснат да присъствам на обявено за публично мероприятие в Министерство на енерГЕПИката, както ви разказах в „Теменужка Петкова се опита да ме убие„. 

Падението и не е само в това, че от поне ОСЕМТЕ професионални камери в залата тя е избрала да постне на Фейсбук стената си именно това жалко видео, но много по-дълбоко е падението и заради 100%-то и съгласие с руския кръвопиец – Кирил Комаров, първи заместник генерален директор на Росатом, което я изобличава в поне ДВЕ гигантски престъпления.

След 5-та минута от началото на не дългото (10 мин.) видео кръвопиеца Комаров ясно заявява, че НЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА, която да изгражда голяма АЕЦ, без участието на държавата под една или друга форма. Това на практика означава, че НЯМА СЛУЧАЙ В СВЕТА, когато такъв проект да е бил ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДЕН И ОПРАВДАН. Във второто видео по-долу ще видите палачинката Теменужка Петкова по този въпрос.

Другият тънък момент е, когато кръвопиеца бодро заявява, че България отдавна участва активно в проекта АЕЦ „Белене“, понеже си е поръчала, платила и получила много желязо по него. В същото време (из)родната министърка ще си скъса главата от клатене, за да му се хареса, че е напълно съгласна с комара. Само дето не се уточнява, че България това е нейният народ. А народа НИКОГА НЕ Е ДАВАЛ СЪГЛАСИЕ, НИТО ПЪК Е ИСКАЛ някой да поръчва, плаща и получава никому ненужно и негодно за нищо желязо. Така на практика Петкова потвърждава 100% съпричастност и съучастие в грабителската схема, стартирана от Р.Овч., но протаквана нарочно вече повече от 10 години от ТРИ кабинета на Бойко Борисов.

Мълчете, агънца, мълчете! Доенето и стригането ще продължи с пълна пара.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)