Павел Попандов отказа 100 бона от Big Brother! „Аз с вторични суровини и кочини не се занимавам“, отсече големият артист!

в България
Loading...

Павел Поппандов отказа баснословната сума от 100 000 лв. за участие в новия „ВИП Брадър”. Въпреки щедрата оферта на продуцентите актьорът бил категоричен, че няма да се появи в подобно сеирджийско шоу дори за 10 пъти по-голяма сума.

„Отказах, защото аз в кочина не влизам. Съжалявам някои от участниците, но това шоу е вторични суровини”, заяви пред „Ретро” любимецът на публиката.

Хитрите продуценти, водени от акулата Нико Тупарев, много искали актьора-легенда в екипа на новото шоу, още повече че били запознати с буйния му нрав и се надявали той да изнесе шоуто им. Но останали с пръст в уста.

„С радост обаче приех предложението за новия игрален филм „Прасето” на сценариста и режисьор Драго Шойлев, чийто филм „Подслон” спечели куп награди”, добави Павката от „Оркестър без име”.

Преди дни пък чалгаджийката Глория също охлади мераците на Тупарев да я вкара в капана на най-жълтата тв продукция.

В списъка на евентуалните съквартиранти в Къщата през новия сезон са певицата Мариана Попова и настоящият й любим Веселин Плачков, който изигра Левски във филма на Максим Генчев, чалгаджийката Мария, няколко плеймейтки, както и бившият тв водещ и ексдепутат Росен Петров. Преговори са водени още с Маргарита Хранова, Панайот Панайотов и тв синоптичката Гергана Малкоданска. / NBOX.BG

 

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе